Anouk

Even helemaal onthaasten…

1 juli 2017
zomervakantie

ZOMERVAKANTIE… EVEN HELEMAAL NIKS

Zomervakantie! De periode waarin we de zomerkleding vooral heel veel dragen en daar volop van genieten! Het is echt mijn favoriete periode van het jaar. Ik ben gek op de warmte, de rust (al is die vaak ver te zoeken met drie kinderen om mij heen…) en het even helemaal niks moeten. Niemand die bepaalt dat je om 7 uur je bed uit moet (al denken mijn kinderen daar anders over), je om 12u je bammetje moet eten en dat de kinderen stipt op tijd aangekleed en wel naar school moeten en ’s avonds weer op tijd fris gewassen in bed liggen. Nee niks moet, we kunnen de teugels laten vieren deze zomervakantie. Even onthaasten, dat heeft iedereen toch weleens nodig?

Stiekem denken wij Shopaholieks tijdens deze periode van rust en onthaasten al wel weer een beetje aan de nieuwe collecties… Niet dat we nu al truien, vesten, mutsen en sjaals willen dragen hoor, maar we zijn gewoon heel nieuwsgierig. Wat zijn de kleuren, de materialen en de nieuwe trends waar de kindermodemerken mee gaan komen? De musthaves waar je heel snel bij moet zijn en natuurlijk de nieuwe merken. Wat dat betreft kan de tijd ons niet snel genoeg gaan.
Zelf probeer ik altijd slim te zijn en vast te kijken wat er in de sale nog te koop is qua kinderschoenen, een beetje basic, schattig en/of stoer: het kan allemaal, en dan matcht het vast met de herfstcollecties hoop ik dan.

Herfst, nee blegh, ik ben er toch echt nog niet aan toe. Buien, vallende bladeren en weinig zon. Geef mij voorlopig nog eerst maar een lange zomer!
Voor nu genieten we dus gewoon nog even heerlijk van alle frisse en kleurrijke zomerkleding!

Fijne vakantie!
Liefs Anouk

Ik vind het leuk als je me volgt op Instagram, hier plaats ik regelmatig foto’s van mijn drie kinderen en soms ook een kijkje in ons persoonlijke leven.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply