MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Dierendag: Mode met een dierenprintje!

3 oktober 2019
Dierendag

Dierenprintjes nog altijd een hit!

We kunnen geen etalage voorbij lopen of er is wel ergens een dierenprintje te zien. Kennelijk blijft dit altijd in de mode mede omdat we ons erg aangetrokken voelen tot dieren. Vandaag op Dierendag is het toch leuk om zo’n printje te dragen. Ik ben er gek op en jullie?

Of het nou een een panterprint is, een zebra- of slangenprint, ik blijf ze allemaal leuk vinden. Eerst zag je ze alleen in de standaard kleuren, maar nu zie je ze ook in geel, oranje, blauw etc. Ook de materialen verschillen van elkaar: van een lak rok tot een geprinte teddy. Te leuk en echt helemaal de trend voor deze herfst en winter.

Speciaal voor dierendag laat ik jullie hier beneden een aantal ideetjes zien. De printjes zijn overal terug te vinden, namelijk in truitjes, blousjes, t-shirts, jurken en broeken. En niet te vergeten de heerlijke ’teddy-jassen’ die ook met print verkrijgbaar zijn.  Onderstaande items zijn allemaal te koop in de prachtige winkel Amé Boutique in Dordrecht, maar ook via hun website. Het is slechts een greep uit hun collectie!

Hebben jullie een huisdier? Gaan jullie nog iets extra’s doen voor ze? Krijgen ze iets extra’s lekkers te eten of gaan jullie met de hond ook een speciale wandeling maken. Of misschien hebben jullie een heel speciaal huisdier, zoals een slang of vogelspin? Wij zijn benieuwd naar jullie verhalen!

Dier1 Dier2 Dier3 Dier4 Dier5 Dier6

 

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply