BUDGET Marieke

BUDGET TIP!

14 mei 2019

Glitters are a girls best friend…

Steeds vaker ben ik blij verrast door de leuke budgetitems die uitgebracht worden. Ik combineer deze dan ook regelmatig tijdens een schooldag of een speeldate. Onze kids moeten dan lekker kunnen spelen en ik hoef me minder zorgen te maken of iets schoon of heel blijft. Zo zag ik een paar dagen geleden deze twee super leuke shorts voor ons meisje!

De shorts zijn gemaakt van een heerlijk jogg-stofje in zilvergrijs en poederroze, met jawel… een prachtig glittertje! Nou, daar is ons dametje altijd heel erg blij mee en ik moet je eerlijk zeggen dat ik er zelf ook vaak enthousiast van wordt. Het super zachte prijsje zorgt ervoor dat je niet hoeft te kiezen tussen de kleuren dus ik neem ze direct beide mee. Eenmaal thuis kijk ik met lichte schaamte naar de inmiddels behoorlijk gevulde zomergarderobe maarrr… dat mag de pret niet drukken!

Ik ga direct mixen en matchen met de items die dochter Lizze al in haar kast heeft en door de leuke basic kleuren van de shorts zijn er verrassend veel combi’s te maken! Ik laat Lizze zelf kiezen welke setjes op de foto mogen om jullie wat inspiratie te geven. Lizze draagt de shorts in maat 110-116 bij een lengte van 109 cm.

Shoppen: Je shopt deze gave shorts  hier voor 3,99 per stuk, verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 128. Wees er wel snel bij want ze vliegen de deur uit. Zeker nu het mooie weer er aan komt!

Zijn de shorts ook leuk voor jouw dochter? Of heb je ze misschien zelf ook al geshopt? Laat het ons weten in een reactie onder de blog. Dat vinden we leuk en daarmee inspireer je anderen!

de leuke top kocht ik bij Jola mode

 

budget 5

zie je het subtiele glittertje?

 

budget 7

deze top is van het kleurrijke merk Ninni-Vi

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply