BOY GIRL Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

PREP(ARE) SUMMER

30 mei 2024

Wat moeten we toch een geduld hebben dit jaar voor het echte mooie weer, het zonnetje laat goed lang op zich wachten. Maar het beloofd een lange warme zomer te worden dus die toffe outfits kunnen hopelijk snel uit de kast.

Wij boekten deze meivakantie een vakantie naar Frankrijk, dit deden we vorig jaar voor het eerst en was ons zo enorm goed bevallen. Heerlijk weer gehad, want toen bleef het mooie weer in Nederland ook al uit. Gaf ons destijds de gelegenheid ook direct wat toffe hoogzomer-outfits op de foto te zetten voor jullie maar dat was dit jaar een iets ander verhaal. Want het echte mooie weer bleef ook in Frankrijk uit dit keer.

De Frankrijk foto’s dus voornamelijk met lange broek, shirt en jas of vest. Sil draagt hier jas Duco, een bomberjack in donkerblauw met vaste capuchon in beige jogg stof. In diezelfde kleur als capuchon draagt Sil de jogger Dean. Jeans Landon Vintage uit het vorige Blog zien jullie hierook weer terug, dit keer in combinatie met het toffe shirt Evan in het wit. Zo leuk die backprints….die zie je dit seizoen heel veel terug.

Lizze kon haar geliefde jurkje Yoline ook nog even uit de koffer halen in Frankrijk om een middagje mee te flaneren. Super gaaf jurkje met een driekwart pofmouwtjes en goudglitter draad waardoor hij onder de zon prachtig schitterd. Het jurkje is gevoerd in de rok waardoor het maar minimaal doorschijnt.

Daarnaast schoot ik maar snel tussen de buien door wat plaatjes “Rundumhause” , oftewel gewoon rondom huis op de momenten dat het even kon en we toevallig niet net al allerlei andere afspraakjes of verplichtingen hadden. Normaliter probeer je een beetje te plannen in de agenda nav de weersvoorspellingen maar daar kun je tegenwoordig ook totaal niet meer van op aan.

Ach ja….C’est La Vie …zoals je ook zo mooi op Lizze’s shirt leest. En zie jullie dat leuke detail op het mouwtje, dat zijn net de dingetjes die het dan net een beetje een minder standaard shirtje maken. De zwarte skort Giselle is werkelijk overal mee te combineren. Zo’n broek-rokje is echt mega handig ook tijden het spelen en op de fiets.

En wat een snoepje is top Lia vinden jullie ook niet! Helemaal hip ook deze kleuren, en je komt direct in zomerse sferen! Super leuk ook op een jeans te combineren. Wij gaan hem hier ook zeker een dragen in combinatie met White jeans Josje wanneer het straks echt lekker weer is.

Kleine tip nog wellicht…wij vonden de bovenstukken voor de jongens in sommige gevallen dit jaar vrij klein vallen, met name aan de armen en qua lengte. Dus bij twijfel ga lekker even passen bij jouw lokale verkooppunt.

Op naar heel veel zon, voor nog meer leuke plaatjes en zomerse outfits!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply