Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS SCHOENEN

Nieuw Seizoen Nieuwe Schoen

6 mei 2024

Jahoor, bij onze trouwe volgers bekend….een nieuw seizoen betekend een nieuwe schoen. Want dan zijn de voetjes vaak weer wat groter gegroeid. Lizze zocht maar liefst 2 paar uit bij Braqeez.

Met voetjes in de groei voor velen van jullie herkenbaar vermoed ik….ieder seizoen een nieuwe schoen. En dan mogen we blij zijn wanneer ze het seizoen door komen met hetzelfde paar ook nog. Wat wij merken is dan vaak in de winter een stevige laars met een sneaker en in deze tijd van het voorjaar/zomer toch liever de sneaker afgewisseld met een slipper.

Sandalen wil Lizze ook niet meer inmiddels dus wij kozen 2 paar sneakers uit bij Braqeez. De huidige collectie heeft een heel hoog roze gehalte…dus als jij een echt meisje meisje hebt dan kun je echt goed vooruit dit seizoen! Laat Lizze nu net de roze fase gepasseerd zijn en dus koos zij een vrij neutrale sneaker welke zo’nn beetje overal bij past in beige,lichtgrijs en een inimini beetje lichtroze.

Sneaker Peggy Paris heeft zoals we van Braqeez kennen een ritssluiting wat enorm handig is zodat je de veters gewoon gestrikt kunt laten. Uiteraard wederom een lederen voetenbed,uitneembaar dus ook fijn voor Kids met steunzolen. Deze sneaker is verkrijgbaar van maar 31 tm 38

Ik zelf was op slag verliefd op sneaker Rocky Rebel. Lizze moest even wennen maar toen we ze in het echt zagen was ze bijzonder aangenaam verrast! Wat ik zelf zo gaaf vind aan deze sneaker is dat door de Galaxy achtig neus en de diversiteit aan printjes en kleuren, de sneaker zo’n beetje overal mee te combineren is…tja en daar hou ik nu eenmaal enorm van! En die glitters op de zool…oh mensen daar wordt je vrolijk van !!! OK vooruit….iets minder vrolijk in huis want je vind ze overal maar dat slijt wel….add a little glitter each day, zoooooo veel gezelliger! Deze is overigens ook verkrijgbaar in een andere kleurstelling, welke ik ook heel gaaf vond maar voor Lizze iets teveel Roze….kijk hoe een dotje! Deze sneakers zijn verkrijgbaar van maat 26 tm 35. Helaas door een foutje in de levering qua maat moesten deze terug en hebben we een ander paar gekozen, namelijk de Francis Flow. Verassende keuze vond ik, gezien het roze maar Lizze zei me direct een match te zien met haar nieuwe toffe kleding. En voor de twinners onder ons….deze sneaker is verkrijgbaar tm maat 40!

Shoppen doe je hier, of bij een van de verkooppunten.

Lizze draagt maat 35, ze vallen prima op maat! Op de site kun je eventueel ook terecht voor maatadvies. Jullie komen ze waarschijnlijk nog regelmatig tegen in onze reviews aankomend seizoen want er komt zoveel moois aan.

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply