Marieke REVIEWS

Joy for Jeans met Retour

7 mei 2024

Een echte musthave elk seizoen is natuurlijk een toffe Jeans! Die kan echt niet ontbreken in je garderobe, dus showen Sil en Lizze jullie hier 2 hele gave exemplaren van Retour Jeans.

Een jeans is echt overal mee te combineren dus ben ik van mening dat je die gewoon standaard in de kast moet hebben, zowel een lang als kort model! Onze Kids hebben me beiden verrast want daar waar lizze tegenwoordig de voorkeur gaf aan een wat wijder model koos zij nu ee n straight fit en Sil wilde enkel skinny en ging nu voor dit hele toffe wijder model Landon Vintage…wat natuurlijk momenteel ook echt enorm hip is voor de boys!

Even wennen was het wel voor hem maar nu echt al met grote regelmaat gedragen. Vind het ook zo super stoer staan,en het draagt heel comfortabel. Sil vind het het mooist om hem gewoon in zijn volledige lengte te dragen maar je zou de onderkant ook om kunnen rollen voor een wat speelser effect.

Sil combineert zijn jeans hier met de super gave sweater Kyle en polo Lucas. Uiteraard hoeft het niet over elkaar heen maar kan wel zoals je ziet want het groen komt terug in de sweater, en zeker met het wisselvallige weer werken wij altijd graag in laagjes.

Lizze draagt hier jeans Glennis Vintage, een 5-pocket jeans met damaged details en een rechte fit in super comfortabel elastisch denim. Wisten jullie dat RetourJeans Wiser Wash® gebruikt om authentieke wassingen te verkrijgen zonder giftige chemicaliën of puimsteen. Deze duurzame wastechnologie is gecertificeerd door Control Union® en minimaliseert het water- en energieverbruik.

Lizze combineert de jeans met haar favoriet dit seizoen, namelijk Hoodie Monica in off White met een prachtig feloranje opdruk, ietswat lichtblauw….wij vonden het op de sunset lijken. Ik ben eerlijk gezegd wel benieuwd hoe lang hij licht blijft met dat floddertje van ons.

De items van Retourjeans vallen mooi op maat, maar let wel…heb je net als ons een ietswat voller meisje neem dan en maatje groter want het is allemaal wel heel smal.

Shoppen doe je hier, of bij jouw lokale verkooppunt.

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply