Geen categorie

DISCLAIMER

17 april 2015

Wij werken op een professionele basis, Shopaholiek is een geregistreerd bedrijf en valt onder EVA Agency. Dat houdt in dat wij  advertorials schrijven, soms banners plaatsen en wij maken gebruik van affiliaties. Voor reviews krijgen wij regelmatig producten opgestuurd, zolang deze bij Shopaholiek passen zullen wij deze gebruiken en een eerlijke mening geven. Natuurlijk zijn niet alle artikelen betaald of gesponsord. Heel vaak zijn wij zelf heel enthousiast over iets en willen wij dat gewoon zelf graag met jullie delen. Die artikelen hebben wij dan gewoon zelf aangeschaft. Give-Away’s zijn beschikbaar gesteld door bedrijven. Winnaars* worden altijd via de website bekend gemaakt.

En niet onbelangrijk: mocht je stukjes willen plaatsen uit onze artikelen of foto’s willen gebruiken: op zich geen probleem maar vraag het ons eerst even en graag een vermelding van Shopaholiek .Maar dat lijkt me logisch toch? 

Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Op de foto’s en artikelen van Shopaholiek zit auteursrecht.

Schermafdruk 2018-04-17 15.14.34

*Bij geen reactie op een gewonnen product, na 1 maand, behoud ik mij het recht een nieuwe winnaar te kiezen.

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply