Anouk BUDGET GIRL KIDS FASHION

BUDGET ZOMERJAS

17 januari 2019
budget zomerjas

Happy 2019!

Ja moeders, het is echt zo, 2019 is alweer begonnen! En traditiegetrouw komen in de januari alweer de eerste zomer (!) collecties op de markt. En dat terwijl het nu nog hartstikke koud is buiten. Toch ben ik altijd weer gefascineerd door de nieuwe kleuren, modellen en looks van een nieuw seizoen. Tijdens het rondneuzen, kwam ik dit jasje tegen. Geen zomercollectie, maar wel superhip, passend bij de nieuwste trends én perfect te gebruiken straks als zomerjas! En dat voor een superprijsje.

Er zijn nog maar een paar maten beschikbaar online, dus wees er snel bij (of breng even een bezoek aan de stenen winkel natuurlijk).

Shoppen doe je hier.

jasje we2

Wil je mijn drie kids en mijzelf ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier terug.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply