Anouk GIRL KIDS FASHION SCHOENEN

Fall vibes met deze te gekke boots!

12 november 2019
boots

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING…

AND DANCING… AND RUNNING… AND…

Ik hoor je denken, huh Anouk & Benthe?! Die hadden toch afscheid genomen van Shopaholiek? Dat klopt helemaal, maar soms kruipt het bloed toch nog waar het niet gaan kan. Dus toen Jolanda vroeg of we misschien nog een keer een schoenenblog wilden maken en we hoorden dat het om gave Braqeez boots ging waren we snel overstag.

Dit heeft alles te maken met het merk Braqeez. De sneakers van afgelopen seizoen heeft Benthe werkelijk afgedragen en waren haar torenhoge favoriet tijdens de lente en koudere zomerdagen. En nu het toch echt weer herfst en straks winter wordt zijn een paar nieuwe boots hartstikke welkom! De boots zijn gemaakt van soepel zwart leer, zijn niet te grof en hebben als eyecatcher een middenflap met een harig panterprintje. De Nellie in mij werd hier dus direct erg blij van! Het mooie aan de schoenen is dat ze bij elke outfit passen, stoer, maar ook bij de meer girly looks is het een perfect match.

Voor de foto’s trokken wij een prachtig herfstbos in, want wauw wat zijn de kleuren mooi in deze tijd van het jaar. Benthe had er gelukkig ook veel zin in en danste en rende door het bos. Het was natuurlijk even geleden dat ze voor Shopaholiek op de foto was gegaan, maar ze wist precies hoe ze wilde poseren.

Good to know:

  • Bij het bestellen kun je de draagmaat van je dochter aanhouden, de schoenen vallen perfect op maat.
  • Ze zijn verkrijgbaar in maat 31 t/m 38.
  • Benthe’s outfit is van Like Flo.
  • Heb je liever witte boots? Check deze van Bente dan eens!
  • Online koop je de black/pony boots in de Braqeez webshop.
  • Wil je ze liever in het echt zien en voelen in een stenen winkel, kijk dan hier voor de verkooppunten.
  • Haar haren heb ik niet zelf gevlochten hoor (I wish!), dat is een overblijfsel van onze herfstvakantie op de Canarische Eilanden.

Dank voor het lezen van mijn gastblog! Of het nu echt de laatste was? De tijd zal het leren… Ik zou het in ieder geval wel heel leuk vinden wanneer je me komt volgen op Instagram! Zie ik je daar? Je vind me via @anouk_klaassen.

Liefs Anouk

boots

boots

boots

boots

boots

boots

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply