Anouk GIRL KIDS FASHION REVIEWS

Welk van deze boho jurkjes is jouw favoriet?

27 juni 2019
boho jurkjes

We’re going to Ibiza!

Nog even en het is zomervakantie! Op Instagram en om me heen hoor ik de meest exotische bestemmingen voorbij komen. Heerlijk hoor al die vakantie voorpret. Een merk wat op en top bij al deze zonovergoten bestemmingen past is natuurlijk het kleurrijke Mim-Pi! Wij laten jullie vanavond twee boho jurkjes zien en zijn heel benieuwd naar jouw favoriet!

Pink love!

Als je Norah vraagt naar haar lievelingskleur, blijft ze steevast roze zeggen. Je snapt dus wel hoe blij ze is met dit roze jurkje. Het asymmetrische jurkje heeft aan een schouder een prachtige franje sjerp en is aan de andere kant afgewerkt met een schattig spaghettibandje. De franjes, etnic borduursels, zachte stof en prachtige afwerking maken het een super feestelijk zomerjurkje waarin je dochter heerlijk kan zwieren en flaneren.

Minty summer!

Dit is mijn persoonlijke favoriet, ik hou enorm van deze kleur bij Norah haar gingerharen. Je knoopt het jurkje vast op de schouder met een strik of knoop, net hoe je het zelf het leukst vindt staan. De rok bestaat uit meerdere lagen en op de jurk zijn verschillende schelpen details verwerkt. Als dat geen zomers gevoel geeft!

Beide jurkjes vallen goed op maat, je kunt bij het bestellen de normale draagmaat van je dochter aanhouden.

Norah kiest voor roze en ik voor mintgroen. Welk van deze boho jurkjes is jouw favoriet?

Boho jurkjes shoppen

Je koopt de mooie collectie van Mim-Pi natuurlijk on- en offline (in de SALE!) bij The Kids Republic.

Na 3,5 jaar bloggen is dit mijn laatste blog voor Shopaholiek. Het is tijd voor wat anders en ik geef het stokje graag door aan mijn opvolgers. Ik ga het gezellige Shopaholiek team en natuurlijk alle volgers uiteraard wel enorm missen. Bedankt voor de leuke jaren en wellicht tot ziens in real life of op Instagram! (Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen)

XX Anouk <3

boho jurkjes

boho jurkjes

boho jurkjes

boho jurkjes

boho jurkjes

boho jurkjes

boho jurkjes

boho jurkjes

boho jurkjes

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply