Anouk BOY KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE OOTD

Thije birthdayboy!

19 februari 2018
birthdayoutfit

A TRIP DOWN MEMORY LANE

Wanneer je kind zijn of haar verjaardag viert, is dat voor de moeders vaak een trip down memory lane… We denken een beetje weemoedig terug aan deze dag jaaaren geleden. 20 februari 2009 herinner ik me nog als de dag van gister, maar wat is de tijd voorbij gevlogen! Mijn grote zoon is vandaag jarig en blaast alweer 9 (!!!) kaarsjes uit. Het is ongelooflijk cliché, maar wat gaat de tijd toch snel. Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een birthdayoutfit en ook al is Thije nog net geen tiener, de outfits lijken daar al wel naartoe te gaan.

De birthdayoutfit van Thije

Meisjes pakken vaak groots uit op hun verjaardag, haren mooi ingevlochten of in de krul en natuurlijk een zwierige jurk aan. Bij Thije is dat anders, geen felle kleuren of eens een ander kapsel, maar wel een stoere nieuwe outfit die we hebben bewaard voor deze speciale dag. Dé eyecatcher van Thije’s OOTD is zonder twijfel de broek. Deze jeans van Dutch Dream Denim (model Mto Grey) viel me bij het uitkomen van de collectie direct op en belandde al snel in mijn mandje. De rechter achterzak is opengewerkt, waardoor de oorspronkelijke donkere kleur van de broek zichtbaar wordt. Door het geprinte DDD logo wordt de broek nóg stoerder.  Het model is extra slim-fit, maar omdat Thije momenteel wat tussen de maten in valt, kozen wij voor de grootste variant en valt hij mooi skinny, maar niet te. Thije combineert de jeans met een monochrome shirt van een van zijn favoriete merken Nik&Nik. Laat het feest maar beginnen!

Shoppen

De broek van Dutch Dream Denim koop je onder andere bij Kixx Online en The Kids Republic. Het shirt is naast zwart ook in armygreen verkrijgbaar en shop je hier.

Op mijn Instagram account komt er nog veel meer nieuwe zomercollectie voorbij! Zie ik je daar? Je volgt mij en mijn kinderen via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.

birthdayoutfit

birthdayoutfit

birthdayoutfit

birthdayoutfit

birthdayoutfit

Hoera 9 jaar!!

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply