Barbara BUDGET REVIEWS

BUDGET: basic met een strakke belijning

7 september 2017
budget basic

Ben jij ook verliefd op budget basic met en strakke belijning? Misschien ook wel op een beetje classy gemixed met sporty? Ik houd er zeker van. Al kunnen mijn mode-interesses wijd verspreid zijn. Ook houd ik er natuurlijk rekening mee welk kind dit gaat dragen. Met dit setje hoef je daar totaal niet over na te denken. Dit zal namelijk elk meisje staan! Het is zo fijn om deze items in de kast te hebben hangen. Het combineren wordt hiermee alleen maar gemakkelijker en andere stijltjes zijn zo gecreëerd!

Het Bretons gestreepte topje van slechts €12,99 is écht een aanwinst. Het voelt superzacht aan en de pasvorm is mooi. Het is gemaakt van een katoenmix met een geribde structuur. Ik ben gek op colletjes en deze heeft een subtiele en fijne hoogte. Je dochter krijgt het niet ineens extra warm door dit te dragen. Hier wordt dat weleens geopperd om zo in hemd verder door het huis te lopen;)

De rok is tof! Het is gemaakt van joggingstof met een quilted look en ingeweven glittergaren. In de taille zit elastiek en drawstrings voor het mooie effect! Deze wafelstructuur voelt zacht aan en is helemaal van nu.

Het gave is natuurlijk de zilveren garen en zijbiesjes! Het rokje heeft absoluut niet de looks van €15,99. Nee, dit rokje is z’n geld dubbel en dwars waard en oogt veel duurder.

Facts:

Nova is 101 cm. en draagt het shirtje in 104 en het rokje in 110

Fashionideetjes

Deze zijn natuurlijk eindeloos! Een bloesje, sweater of topje met vestje! Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat vast fantastisch. Alle soorten schoeisel kan er natuurlijk onder en kleurtjes kunnen ook in de mix! Ik zie alleen maar gemak als we voor de kledingkast staan, want dit pak je geheid vaak!

Shoppen

Barbara

  • Volg je mij al op instagram; barbara.vanschaik? Daar plaats ik dagelijks een outfit-foto, of een foto van alledag.
  • Mijn blogs lees je hier

budget basic

budget basic

budget basic

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply