GIRL Marieke REVIEWS SCHOENEN

BRAQEEZ: Dance on your new shoes,and sparkle like a Unicorn

6 mei 2020

Oh my goodness…

Dat was de reactie van Lizze bij het zien van deze gave sneakers van Braqeez! He-le-maal het einde voor haar! Unicorn, roze en glitter, tjah wat wil je nog meer! Nou… ik als moeder vind het dan altijd ook wel erg prettig wanneer het een stevige comfortabele schoen is met een goed voetenbed. En laat dat nu net zijn wat Braqeez heel hoog in het vaandel heeft staan. Dus we hadden een match!

Fijn ook dat blije snoetje weer even te zien, want de situatie waar we met ons allen in zitten valt zeker voor de kinderen ook echt niet mee. Lizze mist haar vriendjes en vriendinnetjes, de juffen en de school best wel heel erg. Ze moppert dus na al die weken inmiddels ook best wel eens, en ze roept bijna dagelijks zich voortaan te vervelen. Een super verrassing dus van Braqeez!

En wij hadden direct weer iets leuks op ons To-Do lijstje staan want deze gave sneakers moesten uiteraard ook even vastgelegd worden op de foto. Het mooie weer laten de schoenen nog beter tot hun recht komen want de zonnestralen laten de prachtige kleuren van de holographic sneaker zien. Ze blijken hierdoor ook verrassend goed bij alle zomerse outfits te passen.

Lizze is inmiddels al een poosje druk aan het oefenen met veters strikken, de juf nam er voor het thuisonderwijs zelfs een super handig filmpje voor op zodat we thuis ook door kunnen oefenen. Maar het lukt haar nog niet altijd even goed dus erg fijn is ook dat er in deze sneaker ook nog een ritsje aanwezig is, zodat ze de schoenen niet steeds weer hoeft te strikken. Fijn voor de mama’s nu thuis maar ook straks op school weer fijn voor de juffen!

In de lichtroze veter zitten hele mooie glitters verwerkt, ook hier werd Lizze direct heel enthousiast van. De Love-letters op de zijkant maken dit plaatje compleet, een echte meidensneaker voor de girly-girls!

Je shop deze leukerds bij de Braqeez-dealer bij jou in de buurt, deze vind je hier. Liever niet op pad met de kids nu, kijk dan op de webshop van Braqeez. Via deze link kom je direct bij de “Leigh Louwies”uit deze review. Braqeez heeft ook een duidelijk maatadvies als service op hun website.

 

Liefs Marieke

Wil je mij en mijn gezin volgen op Instagram, dan kan dat hier. Super gezellig vind ik dat! 

thumbnail_IMG_20200409_121242

thumbnail_IMG_20200229_110523

thumbnail_IMG_20200409_103531

thumbnail_IMG_20200401_144516

thumbnail_IMG_20200229_110409_1

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply