GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Denim: The all time musthave!

11 maart 2022

Denim domineert al jarenlang de modewereld en vrijwel iedereen heeft wel minimaal één goede jeans in zijn/haar kast. Je kunt er zoveel looks mee creëren en je kunt jeans ook op vrijwel elk moment aantrekken! Dochter Bente is inmiddels een tiener en draagt meer spijkerbroeken dan ooit. Minimaal 3 x per week. Kijk je mee naar haar keuze voor het voorjaar?

Wat zijn de denim trendkleuren voor dit voorjaar? Hoewel je vrijwel alle kleuren gewoon kunt blijven dragen, springt één optie er toch wel bovenuit: lichte denim! Denk hierbij aan lichtblauw, zoals we de afgelopen jaren al steeds vaker in het modebeeld zagen. Daarbij zien we ook de witte jeans veel en de spijkerbroek in zand of crème. Perfect voor het voorjaar en de zomer.

Een stoere jeans is de basis van je dagelijkse outfit! Het zit lekker, is sterk, goed te wassen en bovendien heel hip! Bente koos voor de jeans Anouk uit de voorjaar/zomer collectie van Retour Jeans. Deze 4-pocket jeans met wijd uitlopende pijp heeft een flared fit. De jeans is gemaakt van een super elastisch denim voor een optimale bewegingsvrijheid. Bovendien is de jeans voorzien van een verstelbaar elastiek in de taille en een gulp met knoop- en ritssluiting.

Op deze gave jeans draagt Bente een shirt uit de nieuwe voorjaar/zomer collectie van Retour Jeans. Het T-shirt heeft een regular fit, een ronde hals en korte mouwen met vastgestikte omslag.

De mooie roestbruine kleur, genaamd Sienna, past prachtig bij Bente’s blonde lokken. De kleur geeft ook extra warmte aan haar gezicht. Het shirt is overigens nog in meer kleuren verkrijgbaar. We maken de outfit af met de gave basket sneakers van Braqeez.

Maatinfo:

Bente is 158 cm groot en draagt de broek in maat 14 en het shirt in maat 13/14. In beide items heeft ze nog wat groeiruimte richting de zomer.

Shoppen:

Broek AnoukShirt ShalaSneakers Braqeez

Voor meer informatie en de hele meisjescollectie, klik dan hier! Voor jongens, klik hier.

Kijk je mee?

www.retourjeans.com

Liefs, Jolanda

Een prachtig label! Wij houden ervan!
Hoe gaaf zijn deze Braqeez sneakers!
Wat een warme ‘roest’ kleur!
Wat sluit de broek mooi aan!
Ook in een jeans moet je lekker kunnen bewegen!
Wat een gave kleur en look! Stoer!

*Sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply