BOY Marieke NIEUWE COLLECTIE

Sneak Tygo & Vito met gave GIVE-AWAY

5 maart 2020

Yes! De derde levering van het hippe boyslabel Tygo & Vito komt volgende week uit en wij mogen alvast een  sneak met jullie delen!

In een eerdere review van Tygo & Vito kon je al zien dat het merk dit seizoen kiest voor prachtige neon accenten en dit zien we ook weer terug in de deze levering.  Fijne basics, afgewisseld met stoere prints, een hoog draagcomfort en hele goede prijs kwaliteit verhouding…dat is waar Tygo & Vito voor staat! Wij zijn al jaren fan, en worden steeds weer verrast door de leuke collectie! Dat is waarom we er ook heel graag regelmatig een leuke blog aan willen besteden, want volgens ons moet iedere jongensmama bekend worden met dit merk!

De nieuwste serie is geïnspireerd op beach & surf, met gave prints en allovers. Catch the wave! Shorts, t-shirts en lekkere singlets voor jouw beach-boy. En de kleuren…daar kun je niet omheen! Neon oranje, neon groen en neon geel met donkerblauw als contrast, heel gaaf !

Sil showt jullie 3 gave shirts, allemaal gecombineerd met een jeans short in een midden-blauwe wassing. Deze jeans heeft een prachtige smalle pasvorm en is verkrijgbaar in 3 wassingen. Wij combineren de short met een gaaf grijs shirt met neon accenten en V-hals in donkerblauw, en je shopt dit shirt al voor het fijne prijsje van 12,95. Ook laten we je graag dit donkerblauwe shirt met all-over print en neon-groene tekst zien. Donkerblauw en neon zijn de absolute musthaves voor jouw jongen dit aankomende seizoen. Als laatste een hele stoere army print in neon geel, groen en blauwtinten. De achterkant van dit shirt is Navy, en daarom ook weer met alles uit de nieuwste serie te combineren. Er is tevens een hele gave short in jogg-stof verkrijgbaar in dezelfde print als de mouwtjes van dit shirt, voor een hele sportieve look.

Maatinfo : Sil is 135cm lang en draagt de short in maat 134/140

Wil je niet misgrijpen op deze te gekke outfits…de beach & surf collectie shop je vanaf 9 Maart bij alle verkooppunten, deze vind je hier.

Winnaar Give-Away Lisette van der Linden, jij wint deze te gekke outfit in maat 134/140 voor jouw kanjer Roald. Je mag een mailtje sturen naar marieke@shopaholiek.nl ovv winactie Tygo&Vito dan gaan we zorgen dat de set jouw kant op komt.

Liefs Marieke

Wil je mij en mijn gezin volgen op Instagram klik dan hier! Dat zou ik echt hartstikke leuk vinden! 

thumbnail_IMG_20200305_144642

thumbnail_IMG_20200305_151631

thumbnail_IMG_20200305_153332

thumbnail_IMG_20200305_144855

thumbnail_IMG_20200305_153213

thumbnail_IMG_20200305_153235

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna 6 maart 2020 at 07:17

    Onwijscool!!ikdoegraagmeevoormaat116

  • Reply elisabeth timmermans 6 maart 2020 at 07:57

    daarzouikgraagmijnjarigekleinzoonmeewillenverrassen,maat146zouhemprimapassen

  • Leave a Reply