GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE SCHOENEN

TREND ALERT! BRAQEEZ WITTE VETERBOOTS

23 oktober 2019

Hoe gaaf zijn deze Braqeez boots?

Vorige week genoten wij in het zuiden al van een lekkere herfstvakantie en de rest van het land zit er midden in! En weliswaar met een heerlijk herfstzonnetje… In de herfstvakantie gaan wij altijd om van de zomeroutfits op de winterkleding. Alles wat niet mee de herfst/winter in kan, gaat uit de kledingkast en slaan we op in een harde koffer. De kledingkast kan dan weer netjes en overzichtelijk ingedeeld worden.

Bij al die nieuwe outfits horen natuurlijk ook stoere, warme stappers. Helemaal hip zijn deze winter de witte veterlaarzen! Misschien moet je er even aan wennen maar de hele zomer lopen wij (mama’s en kids) op witte sneakers, dus waarom geen witte laarsjes in de winter? Bente koos voor de witte boots van Braqeez. Deze volledig leren veterlaarzen hebben een ritssluiting (wel zo handig) en een leuke tekst (love) op de veters. De schoen is voorzien van slijtvaste rubberzolen, zacht leren voeringen en uitneembare binnenzolen. Deze trendy Braqeez laarsjes zijn verkrijgbaar in maat 31 t/m 38. De veterlaarzen vallen op maat.

Wat is het fijn dat deze witte Braqeez boots bij ongeveer elke outfit uit de kast passen! We hadden dan ook voldoende outfits om te kiezen voor deze review. We combineren de boots hier met een jurk van het hippe NoBell. Wat een toffe collectie hebben ze dit seizoen weer uitgebracht! Bij deze jurk zit bij de hals en de mouwen glitterdraad in de stof verwerkt. De rok is gemaakt van imitatieleer. De pied-de-poule legging is van WE fashion (2-pack met een zwarte uni legging voor slechts €13,99 samen). Mooie budgettip toch?

Als we de laarsjes aan doen, voelen ze natuurlijk nog even strak aan. Maar ze vormen door het fijne leer en de goede pasvorm al heel snel naar je voet. Ik weet zeker dat dochterlief hier heel veel plezier van gaat hebben want ze zijn ook nog eens lekker warm!

Shoppen: Denk jij nu, die wil ik ook? Je shopt de veterlaarzen hier.

Maatadvies: Om er zeker van te zijn dat je de juiste schoenmaat bestelt, heeft Braqeez een handige maatwijzer ontwikkeld. Klik hier om direct naar het maatadvies te gaan.

Passen: Liever even passen in een stenen winkel, klik dan hier voor de Braqeez verkooppunten.

Voor meer info: www.braqeez.nl

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Braqeez

 

Braqeez

 

Braqeez

Braqeez

Braqeez

 

Braqeez

 

Braqeez

Braqeez

 

Braqeez

 

Braqeez

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply