GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Review TOPitm Spring/Summer ’17

10 maart 2017

Your item will be TOP!

TOPitm brengt al ruim 5 jaar prachtige collecties uit en groeit nog steeds als merk in kidsfashionland. De collecties kenmerken zich door hip & trendy, sportief & draagbaar en een perfecte pasvorm. De kleding van TOPitm is zeer comfortabel door de fijne, zachte stoffen en de items zijn altijd voorzien van mooie details. Basic met een twist zeg maar. Een merk waar ik elk seizoen een paar (of meer) plekjes in de kast voor reserveer!

TOPitm girls & boys ligt alweer enkele weken in de winkels. Tijd om een set uit de nieuwe collectie te reviewen! De review set bestaat uit een rok met top, een bijpassend vest en om het geheel af te maken: sportieve kniekousen!

Het rokje ‘Lotus stripe’ is uitgevoerd in een zachte soepele sweat kwaliteit. Op de foto oogde het wat stug maar het tegendeel is waar. Wat voelt het zacht aan en wat draagt dit heerlijk! Dit rokje belooft favoriet te worden bij dochter Bente. De stof heeft subtiele neon spikkels, wat er speels en fris uit ziet. Bente draagt maat 122/128 bij een lengte van 123 cm. Het rokje sluit mooi aan en er is nog wat groeiruimte. Met het neon koortje kunnen we het rokje nu nog een beetje aansnoeren. Het rokje is asymmetrisch maar zit wel aan beide kanten dicht, waardoor het rokje niet open valt. Het is ook niet strak rond de bovenbenen dus er kan gewoon in gerend en gespeeld worden.

Op de rok dragen we de top ‘Lise’ in neon oranje. Wat een heerlijk fel kleurtje! Dat doet het altijd goed bij onze blonde dame, zeker wanneer ze straks lekker bruin is. De top (ook van een zachte kwaliteit) heeft een ingezet stuk van mesh stof en is afgebiest met een sierband. Ook deze top draagt Bente in maat 122/128.

Voor de minder warme dagen (of voor de ochtend en avond) is er een bijpassend sportief vest beschikbaar, genaamd ‘Moon’. Door de carbonfinisch voelt dit vestje ook heerlijk zacht aan en draagt daardoor erg comfortabel. Het vestje valt goed op maat en ook hier is wat groeiruimte zodat het vest het najaar nog mee in kan. Op de voorzijde zitten 3 gekleurde drukkertjes die vervangen kunnen worden door leuke drukaccessoires. Deze zijn los te bestellen. De neon bies op de mouw maakt het vest helemaal af.
Dit vestje combineert goed met veel items uit de voorjaarscollectie. Handig! Dat is ook het fijne van TOPitm, alles is goed onderling te combineren. Mix & Match!

En dan als laatste… de kniekousen. Wij houden ervan! Ideaal voor 17-23 graden (en dat is het in de zomer nogal eens hier). De kousen hebben neon strepen waarin een subtiel zilver glittertje is verwerkt. Het combineert prachtig met Bente’s nieuwe Braqeez sneakers. Deze show ik jullie later deze week nog in een review. Geen fan van kniekousen? Er is ook een bijpassende legging beschikbaar!

Wil jij deze zomer ook de blits maken in deze prachtige TOPitm outfit, shop dan snel o.a. hier! En oh ja, geen verzendkosten bij je bestelling!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier.

 

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

*sponsored post

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Review Braqeez sneakers | Shopaholiek 13 maart 2017 at 20:18

    […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

  • Leave a Reply