Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS SCHOENEN

Review Braqeez Winter ’22

21 september 2022

Een nieuw seizoen, een nieuwe schoen zoals ik altijd zeg! En met die kindervoetjes in de groei mogen we soms al blij zijn wanneer ze er überhaupt een seizoen mee doorkomen. Aan de kwaliteit zal het in dit geval zeker niet liggen!

Want de stevige stappers van Braqeez zorgen er in elk geval voor dat onze kids goede degelijke schoenen dragen. En zeker in het najaar vind ik dat altijd een echte must! Door weer en wind, door storm of regen…ze moeten het allemaal enigszins kunnen doorstaan. In deze review showt Sil jullie een stoere jongenssneaker ; Tontje Tokyo in de kleur cognac.

De Tontje Tokyo jongenssneakers zijn sportieve, lage jongenssneakers met coole kleurcombinaties. De sneakers zijn verkrijgbaar in de maten 31 t/m 38. Deze jongenssneakers zijn gemaakt van leer, suède en mesh en hebben een stoere rubberen zool. Het “AIR” gedeelte in de hak maken dat hij enorm comfortabel loopt, aldus Sil. En niet onbelangrijk…zijn steunzolen passen er in!

Want dat merkten wij vorig seizoen voor het eerst, dat dat dus echt niet bij elke schoen zo is. En met een tienerzoon welke zo zijn voorkeuren heeft qua schoeisel is dat dus soms best een uitdaging. Maar bij Braqeez dus wederom kunnen slagen. Zijn wens is altijd dat de schoenen makkelijk aan en uit gaan dus liefst zonder te strikken….maar klittenband is hij dan weer ontgroeid. Hoe handig is dan het feit dat deze sneakers maar eenmalig gestrikt hoeven te worden, en aan en uit te trekken door middel van een rits aan de binnenzijde van de sneaker…dus we hadden een match!

Persoonlijk vind ik het dan wel weer heel erg fijn dat de sneakers ook een beetje matchen met de nieuwe garderobe en ook dat gaat helemaal goed komen door deze toffe kleurencombinatie! Je gaat de sneakers dus nog regelmatig terug zien in andere reviews ook hier op het blog voor wat extra inspiratie!

Door het handige maatadvies op de website van Braqeez kun je precies zien welke maat je nodig hebt. Deze sneaker valt wel wat smaller, dus wij hebben hem 1 maatje groter genomen dan de gebruikelijke schoenmaat. Zeker ook omdat er dus de steunzool nog bij in moest en dan komt de voet automatisch ook wat hoger in de schoen. Toch liever even passen in de winkel? Er zit altijd wel een verkooppunt bij jou in de buurt!

Veel shopplezier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply De herfst is aan! Retour Boys AW22 - Shopaholiek 27 september 2022 at 12:12

    […] Ook onder deze outfit dragen wij weer de te gekke sneaker van Braqeez, welke jullie in een eerdere review voorbij zagen komen. Wil je dat nog eens teruglezen vind je het blog hier. […]

  • Leave a Reply