Angelique

Bloopers die iedereen maakt….

24 februari 2018

OM DOOR DE GROND TE ZAKKEN.

Herkenbaar voor allemaal denk ik. Soms kun je zo dom uit de hoek komen en staat het schaamrood je aan de kaken: Bloopers. En probeer je daar maar eens uit te lullen dan. Ik kan er zelf ook wat van, maar om me heen hoor ik ook vaak genoeg opmerkingen waarvan ik denk: OMG! Wat erg! Om dan vervolgens om het hoekje, of later met vriendinnen, er natuurlijk keihard om moet lachen.  Even een top  10.

  1. De ergste in natuurlijk: Oooooo, wat leuk! Ben je zwanger?. En diegene is dan vervolgens helemaal niet zwanger, maar gewoon in het bezit van een kwabje… Of: Gefeliciteerd, hoe lang duurt het nog voor de baby komt?. En dan is diegene in kwestie net bevallen. Gevalletje: hoe redt je je daar nou toch uit? Nou niet….. Errug!!!
  2. Ook zo erg. Het is tegenwoordig best normaal dat je op wat oudere leeftijd kids krijgt. Sommige daarvan, neem onze blogger Katja, zien er gewoon uit als een jonge blom, maar sommige hebben dat niet en lijken soms wat ouder omdat ze nachten opgezeten hebben met hun kids of zijn gewoon ook echt wat ouder. Niks mis mee…. Maar maak aub niet de fout door te vragen: bent u de opa op oma van kind B?? Genant! Think before you speak!
  3. Soms zien jongetjes eruit als meisjes en soms zien meisjes eruit als jochies. So what?! Ik hou wel van stoere chickies en jongens met lang vind ik om op te vreten, zo stoer. Bij twijfel: hoe gewoon je mond en hou het neutraal. Maak je toch de fout door het jochie met “hallo meisje” aan te spreken?…. Zeg dan gewoon dat je je bril niet op hebt en het slecht heb gezien of maak er een grapje van. Irritant….
  4. Ook zo’n genante: een BN’er aanspreken omdat je denkt dat je een bekende tegenkomt. Maar dit vind ik eigenlijk wel een grappige. Ik heb het zelf met Frans Bauer gehad. Zo van” Hey Frans, wat doe jij nou hier?” Ik dacht serieus dat hij voor mij kwam. Maar goed… hij kende mij natuurijk helemaal niet. We hebben er overigens wel heel hard om gelachen.
  5. Kijk uit met appen.… of mailen, al gaat dat minder snel fout. Wie kent het niet: Je wilt even snel een appje sturen en oeps…. je stuurt het naar de verkeerde. Niet zo erg als het niks bijzonders is, want het natuurlijk 99% is. Maar soms kan het flink mis gaan. Voorbeelden zat: een sexy appje, nog erger, een foto, naar je vriend willen sturen en die naar een groepsapp sturen. Een vette roddel naar de verkeerde sturen,  en ga zo maar door.
  6. Denken dat je iemand herkent en vol enthousiasme vlieg je om zijn/haar hals om direct te zien dat het niet diegene is waarvan je dacht dat het was. Kan soms ook best grappig zijn.
  7. Mijn man dacht een keer grappig te zijn in het zwembad. Ik stond een beetje laf te zijn omdat ik niet door durfde. Het water was echt heeeel koud. Ineens werd ik nat gespetterd aan de achterkant en de man achter mij kreeg de volle laag terug van mij. Woest was ik. Gek! Durfde mij nat te spetteren. Eerlijk gezegd was het gewoon een reactie omdat het zo koud was, maar goed. Het kwaad was geschied. Ik heb nog nooit iemand zo verbaasd zien kijken naar me. Wat bleek? Die man was onschuldig. Ik zag ineens het schaterlachende gezicht van mijn man, die had het stiekem gedaan. De rotzak!. Het is later wel goedgekomen met die onschuldige man :).
  8. Een onverwachte scheet….. Laten we er geen doekjes om winden (wat een leuke woordkeuze), het is algemeen bekend: iedereen heeft lucht in het lichaam wat er uitmoet. Niet erg.. en soms lucht het ook echt op. Maar het kan soms ook wel eens misgaan. Dat er zo’n zachte ontsnapt maar met een lucht waar je U tegen zegt. Of, kan het nog erger: dat je moet bukken en dat er dan een soort luchtalarm afgaat. Voor sommige genant, maar eerlijk gezegd lig ik in een deuk dan 🙂
  9. Ken je deze: je gaat met je gezin een dagje naar het pretpark en de entree valt vies tegen. Maar… t/m 4 jaar is het gratis. Ach.. de jongste van 5 kan best voor 4 doorgaan vandaag. Dus bij de kassa zeg je iets te vrolijk: “3 tickets en die kleine hier is nog net geen 4″. Voel je hem al: de jongste blaag gilt natuurlijk keihard: Echt niet mam! Ik ben al 5!!. Sta jij even voor lul.
  10. Ik noem geen namen…. maar één van onze bloggers was al weken luizen aan het uitroeien en eindelijk had ze alles onder controle. Al was ze één iemand van het gezin vergeten. Helaas kwam ze daar bij de kapper achter toen ze haar haar in een kek modelletje wilde laten knippen:. “sorry mevrouw… we kunnen u helaas niet helpen vandaag, u heeft luizen“. En bedankt! Awkward……

X Angelique

Wil je meer blogs van mij lezen klik dan hier. Volg je me liever op instagram? Klik dan hier.

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply