BUDGET GIRL Mandy

Budget rokje

18 oktober 2018

5 ways to wear

Eén van mijn favoriete kleuren voor komende winter is okergeel. Als ik online op zoek ben naar leuke kleding, valt die kleur me eerder op en vind ik een item vaak net iets leuker als die ook in het geel verkrijgbaar is. Niet zo gek dus dat ik dit rokje van Name it zo tof vind. Niet alleen de kleur is mooi, ook het model is goed (kort en aansluitend) en in fake leather uitvoering, dus lekker pittig.

Naast mooi en trendy is de budgetprijs ook een pré. Er is weer zoveel leuks dit seizoen, dus het is prettig om de wat duurdere aankopen te mixen en matchen met budget. Zo krijg je je eigen unieke outfit. Om je een handje op weg te helpen hebben we hier een aantal combitips voor je op een rij gezet. Met voldoende variatie lijkt mij. Van ruitjes tot streepjes en van een blouse tot een sweater of longsleeve. De kanten top is ook zo’n hot item, en deze shopten we ook voor een hele leuke prijs. Zit er iets bij voor jouw dochter?

Shopinfo:

Het okergele rokje is verkrijgbaar vanaf maat 104 t/m maat 152. Je shopt het onder andere hier en hier.

Ruiten blousesweater met gouden accentenluipaardprint sweatergestreepte longsleeve longsleeve kant

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply