Anouk GIRL KIDS FASHION REVIEWS

Heb jij het lef voor LEVV?

22 maart 2019
levv

Een jumpsuit, you love it or you hate it! Ik hoor bij de eerste categorie en mijn beide dochters gelukkig ook. We laten je vandaag graag een heel tof grey exemplaar van het mooie merk LEVV zien.

Het allereerste wat opvalt aan deze jumpsuit is – naast het geweldig soepele travelstofje – de achterkant. Gekruiste banden geven hem een sportieve touch mee. Of je hem nou offshoulder of helemaal omhoog wil dragen, het kan allemaal. Dan dus het fijne stofje, travelstof zoals jullie vast allemaal wel kennen. Je ziet het de laatste tijd steeds vaker. In de damesmode is het al jaren zeer gewild en de kinderkleding volgt er nu in rap tempo achteraan. Het fijne aan deze stof is dat hij soepel om je lichaam valt, je voelt bijna niet dat je het draagt. Daarnaast droogt het supersnel en hoef je de stof niet te strijken (yeah!).

De jumpsuit is afgewerkt met echte zakken voorop en aan de achterkant vind je twee fake pockets. De contrasterende zachtroze/witte bies op de broekspijp geeft de jumpsuit net dat beetje girlyness mee.

Een vaak gehoorde klacht over een jumpsuit is dat het ‘zo lastig is bij toiletbezoek’. Daar heeft LEVV goed rekening mee gehouden bij het ontwerpen van deze jumpsuit. Door de travelstof is hij superelastisch en de wijdere bovenkant heb je in één ruk naar beneden. Hartstikke handig!

Goed om te weten

  • Er zijn 2 collecties per jaar in 4 verschillende leveringen
  • LEVV is verkrijgbaar in maat 116 t/m 164.
  • Er is ook een Little LEVV collectie voor de kleinere broertjes en zusjes.
  • Het merk valt mooi op maat. Benthe van 127 cm draagt maat 128.
  • Shoppen: Verkooppunten vind je hier.

Over LEVV

Een dosis lef, een sprankje glam voor de girls en wat coole looks voor de boys: LEVV is een stijlvol kledingmerk voor kids van 6-16 jaar die weten wat ze willen. Een onderscheidende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen en afgewerkt met leuke details.

Wil je Benthe en haar broer en zusje ook volgen op Instagram? Leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen

levv
levv

levv

levv

levv

levv

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply