GIRL Hanneke REVIEWS

Twee geweldige merken, samen een topcombi!

16 oktober 2018

WAT BEGON ALS EEN KLEIN IDEETJE…

Wauw! dit vind ik misschien wel de leukste combi die ik ooit heb gemaakt. Ik zag deze truien een tijdje geleden langskomen op instagram en ik wíst dat deze hier moest komen. De trui bleek ook nog eens perfect te matchen met dit leuke rokje. Aukje laat jullie vanavond zien hoe leuk het staat!

Animal Clothing is een Belgisch merk wat ontstaan is door een uit de hand gelopen idee van 4 vrienden. Zij wilden graag een cool en niet zo traditioneel shirt maken voor hun eigen kinderen, met het dierenrijk als thema. Dit bleek een groot succes en inmiddels is het label behoorlijk gegroeid en verkoopt het niet alleen shirts maar ook sweaters en zelfs (gym)tassen in België en Nederland! Ik heb het pas net ontdekt en ik vind dat het vanavond best eens in de spotlights gezet mag worden!

Aukje draagt sweater Leonie in de kleur cranberry. Het is een heerlijk, zacht en soepele stof. Op de voorkant staat een prachtige, beetje grafische opdruk van een kat. Welk dier je ook kiest, elke opdruk is prachtig en valt enorm op. Omdat er zoveel keus is in kleuren en opdrukken, weet ik zeker dat ieder kind wel kan slagen hier. Wij zijn in elk geval verliefd geworden op dit merk!

Het rokje is van Flo en hadden we al. Deze bleek echt perfect te matchen met de sweater! De biesjes op de zijkant zijn exact dezelfde kleur! De panterprint is natuurlijk helemaal van nu. Het leuke aan dit rokje vind ik de ruches. Dat maakt het lekker opvallend. Kortom, deze twee toppers vormen samen de perfécte set!

De leuke laarsjes zijn van Braqeez en komen later nog eens uitgebreid langs.

De kousen zijn uit een vorige collectie van We Fashion.

FACTS:

  • Aukje draagt de trui in maat 9-10 jr. Dit valt nog iets ruim. Aukje is 8,5 jaar en 132 cm. Een maat kleiner zou te kort worden. En dat het een beetje oversized is, vinden wij wel leuk!
  • Je kunt met dit merk ook twinnen met je zoon of dochter! De sweaters zijn er namelijk ook voor volwassenen. Hoe leuk is dat!
  • Wist je dat je bij Animal Clothing ook een gymtas met naam en dier kan laten maken? Zeker even naar kijken!
  • En ook zo leuk: op de website kun je elke dierenprint als kleurplaat printen!
  • Het rokje draagt Aukje in maat 134 en valt goed op maat.

SHOPPEN:

Je koopt deze sweater hier, via de officiele website van Animal.

Het rokje van Flo koop je hier.

AnimalAnimalAnimalAnimalAnimalAnimalAnimal

 

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply