Hanneke SCHOENEN

De leukste sneakers voor stoere jongens!

3 april 2019

BUNNIES VOORJAAR/ZOMER 2019

Het is lente! En al lijkt het buiten soms nog wat op de winter, we zijn toch ook al een aantal keer getrakteerd op heerlijke zonnige dagen. Tijd voor een leuk voorjaarsblog voor jongens! Sepp laat jullie vanavond zijn nieuwe schoenen zien. Deze sneakers van Bunniesjr zijn lekker stoer en kunnen overal bij gedragen worden. Kijk je mee?

Sinds we de schoenen van Bunnies ontdekt hebben, vanaf de eerste stapjes van mijn oudste, zijn we al groot fan. Ze hebben altijd een zeer uitgebreide collectie waardoor we elk jaar goed slagen. Bunnies zijn niet alleen heel stevig en goed voor de voeten van je kind, ze zitten ook nog eens heel fijn, aldus Sepp. Hij draagt ze ontzettend graag en was deze keer dus ook weer heel blij toen hij zijn nieuwe schoenen uitpakte. We hebben ook de ervaring dat de schoenen lang meegaan. Deze sneakers gaan het hele voorjaar en de zomer mee!

Ken je dat? Bij je eerste kind ben je heel vlot met het aanleren van dingen als het strikken van je eigen veters. Mijn oudste kon dat al op de kleuterschool en ook mijn dochter had het al snel door. Maar bij Sepp, mijn derde, ben ik niet meer zo vlot. Ik weet het, we moeten er echt eens voor gaan zitten maar voor nu ben ik nog steeds heel blij met schoenen die een rits aan de zijkant hebben zodat hij ze zelf aan en uit kan trekken. Bij deze sneakers van Bunnies is dat weer goed bedacht!

De lichtgrijze, bijna lichtblauwe kleur is perfect te combineren bij elke outfit. Extra leuk zijn de neon groene details. Op de foto’s draagt Sepp een shirt en short van de nieuwe collectie van Billy & Lilly. Staat dat niet leuk bij elkaar?

INFO:

  • Sepp heeft maat 31/32 en draagt de sneakers in maat 32. Ze vallen goed op maat. Hij heeft nog iets groeiruimte over.
  • De schoenen van Bunnies gaan tot en met maat 32. Helaas zal dit dus voor ons het laatste seizoen zijn dat we van dit merk kunnen genieten.
  • Bunnies heeft ook voor de eerste stapjes van je kind de beste schoenen. Ze hebben dus schoenen voor elke fase.
  • natuurlijk is er ook een zeer uitgebreide meisjescollectie!

SHOPPEN:

Je koopt deze sneakers of een van de andere leuke schoenen hier via de officiële website van Bunnies.

BunniesBunniesBunniesBunniesBunniesBunniesBunniesBunnies

sponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply