Hanneke TIPS TRAVEL

De tijd van je leven met Vacansoleil!

15 april 2019

MET PASEN ÉN DE HELE MEIVAKANTIE EROPUIT!

Weet je het nog? Een jaar geleden had ik de mazzel dat ik voor Vacansoleil een vakantie mocht uittesten. En niet zomaar een vakantie… een SURPRISE vakantie! We wisten dus van te voren niet waar we heen zouden gaan. Het enige wat we wisten is dat we zo’n 1000 km zouden reizen en dat we in de meivakantie zouden gaan. Wat was dat spannend!

Camping Le Grand Dague

Vlak voor vertrek kregen we 3 enveloppen in de brievenbus. Toen we de eerste dan eindelijk mochten openen bleken we naar niet zomaar een camping te gaan. Voor ons was een Glamping vakantie bij Camping Le Grand Dague in de Dordogne geboekt! Uiteraard waren we meteen enthousiast! En wat hebben we genoten. Deze camping is fantastisch voor gezinnen. Onze kinderen waren niet weg te slaan bij het geweldige zwembad met onder andere een wildwaterbaan en een prachtig piratenschip. Verder was er genoeg vermaak door het animatieteam en de speeltuin met airtrampoline. Bij regen konden de kinderen zelfs nog spelen in een overdekte hal!

Alles over de camping, onze prachtige Glamping stacaravan onze andere verrassingen lees je nog eens terug in deze blogs: deel I en deel II

Boek nu je leukste meivakantie met mooie kortingen!

Vacansoleil biedt topvakanties aan tegen een betaalbare prijs. Ze hebben heel veel verschillende accommodaties (denk aan stacaravans, bungalowtenten maar ook luxe safaritenten) op meer dan 500 topcampings. Of je nu op zoek bent naar een 5 sterren camping of juist een kleine camping, bij Vacansoleil vind je altijd wat je zoekt.

Heb je je vakantie nog niet geboekt maar wil je graag nog weg in de meivakantie? Dan hebben ze bij Vacansoleil nu de mooiste aanbiedingen! De kortingen lopen op tot wel 40%! Je kunt dus extra lang op vakantie voor een extra voordelige prijs! Kijk snel hier voor de leukste vakanties. Iedereen de tijd van z’n leven!

Vacansoleil

Het moment waarop we eindelijk wisten waar we naar toe zouden gaan!

VacansoleilVacansoleilVacansoleil

 

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply