Hanneke LOVETHELOOK

Het kan best: Br@nd for BOYS!!

6 september 2017

Toen ik laatst het pakketje van Br@nd voor mijn dochter kreeg, stond Sepp erbij toen we het uitpakten. Toen hij de rode jurk met het cijfer 7 zag riep hij meteen: “Ohhhh ik wil dat ook!! Ik wil een shirt met de 5 voor mijn verjaardag!” Automatisch dacht ik “tja, helaas is het alleen voor meisjes”.

Maar toen ik ’s avonds nog eens (voor de zoveelste keer  ;)) op de site van Br@nd zat te kijken dacht ik “waarom eigenlijk niet?” Als ik nou zo’n trui koop, in het blauw (lievelingskleur van Sepp) en ik haal het strikje en labeltje met het meisjespoppetje eraf… dan is het toch ook prima voor mijn kleuter? Wie ziet dat nou? Ja, de echte kenner die ziet het, en het merk staat natuurlijk ook gewoon op de achterkant. Maar wat kan mij dat eigenlijk schelen?? En dus heb ik het gedaan. Met als resultaat een dolblij jochie van bijna 5. Hij vindt zíjn trui helemaal fantastisch. En wat is er nou belangrijker dan dat? Grote lol hadden we dan ook bij het maken van de foto’s. Dat kun je denk ik wel zien.

Dat het prachtige kleding is dat wisten we natuurlijk allemaal al. En wat is de stof van deze trui heerlijk zacht! Ik heb de trui wel een maat groter besteld want deze valt aangesloten en voor een jongen mag het best wat losser en iets langer vallen. Ik heb het strikje heel zorgvuldig verwijderd en het rode labeltje heel kort afgenknipt. En voilá: Br@nd for Boys!!!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Het zou super zijn als jullie een reactie plaatsen op onze facebookpagina onder deze blog. Bedankt!

FACTS:

  • Sepp draagt de trui in maat 122/128. Hij is 110 cm lang.
  • De trui is ook verkrijgbaar in rood, wat natuurlijk ook heel gaaf is voor een jongen!
  • De trui koop je via de website van Br@nd

Voor meer foto’s verwijs ik je graag door naar mijn instagram: @Hanneke. Ik vind het leuk als je mij volgt.

Wil je meer blogs van mij lezen? Kijk dan even hier.

2b3b6b57b9b1b

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply