GIRL REVIEWS SCHOENEN

Always be yourself, unless you can be a unicorn…

5 april 2018

… then always be a unicorn. Ze hebben iets magisch voor veel meisjes, eenhoorns. Deze mythische figuren spreken enorm tot de verbeelding. Zo ook bij Norah…

Er was eens…

Een klein meisje dat heel veel hield van unicorns. Van een unicorn haarband, tot een jurkje en een squishy, hoe meer eenhoorns op en om haar heen, hoe beter. Zo met haar hoorntje op haar hoofd, waant ze zichzelf soms zelfs een eenhoorn. Maar er ontbrak nog 1 ding, eenhoorns moeten hard kunnen rennen voordat ze vliegen en dat doen ze natuurlijk niet op blote voeten! Nee, daar zijn sprookjesachtig mooie schoenen voor nodig! Gelukkig vonden we die bij Shoesme en nu kan Norah weer verder wegdromen over eenhoorns en regenbogen.

De schoenen

Wat een snoepjes he, deze zachtroze bloemensneakers. Het was dan ook echt liefde op het eerste gezicht tussen Norah en de schoenen. Bloemen zijn momenteel een echte trend in (kinder)modeland. Superleuk dus om je schoenen dit detail mee te geven! De voorkant van de sneakers is uitgevoerd in shiny champagne, wat het girly plaatje helemaal compleet maakt. Naast veters hebben deze canvas sneakers ook een rits, wel zo makkelijk voor kleine dametjes die alles ‘zelluf’ willen doen. De schoenen matchen bij verrassend veel collecties, kijk onderaan dit blog maar eens naar de foto’s met fashionideetjes.

De outfit

Elk jaar heeft Norah wel iets van Mim-Pi in de kast liggen, de kleding is zo schattig bij kleine meisjes, dat ik het gewoonweg niet kan weerstaan. Ook de pasvorm en de kwaliteit is altijd goed. Dit seizoen zijn eenhoorns veelvuldig te vinden in de collectie en dit jurkje stal gelijk onze harten. Naast de opvallende eenhoornprint heeft het shiny schouderbandjes en een contrasterend blauw polkadot rokgedeelte en achterpand. Een heerlijk jurkje om in rond te dartelen in het voorjaar en de zomer.

Facts

 • Deze sneakers vallen klein, bestel van dit model dus een maatje groter dan normaal.
 • Shoesme heeft nog veel meer modellen meisjes sneakers.
 • Maar ook zitten er prachtige sandalen, ballerina’s en laarzen in de collectie.
 • En aan de boys is natuurlijk ook gedacht!
 • Bloemen zijn een grote zomertrend!
 • Norah van 105 cm draagt het eenhoornjurkje in maat 110.
 • Bij aankoop van een paar Shoesme baby- of kinderschoenen uit de nieuwe voorjaarscollectie maak je kans op één van de drie elektrische Babboe bakfietsen. Meer informatie vind je op https://www.shoesme.nl/win.

Shoppen: Meisjes sneakers, jurkje Mim-Pi.

Meer blogs lezen van Anouk, klik dan hier. Anouk volgen op Instagram kan hier.

unicorn

unicorn

unicorn

unicorn

unicorn

unicorn

unicorn

 1. De schattige unicorn outfit die Norah op de foto’s draagt,
 2. De bloemensneakers van Shoesme in de mix met Boof en Indian Blue Jeans,
 3. Ook met Ninni Vi een superfrisse combinatie!
 4. Het blauwe Someone jurkje en roze geeft een heerlijk zonnig lentegevoel, het roze komt weer terug in de schoenen.

unicorn

De mix met de collectie van Like Flo is echt perfect, het roze van de sneakers is exact dezelfde kleur als het shortje.

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply