GIRL KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE

BACK TO SCHOOL, maar dan wel in stijl!

26 augustus 2018
back to school

ALL EYES ON YOU

Een geweldige mix & match back to school outfit van diverse merken

via The Kids Republic

Ook wij moeten er weer aan geloven. Na zes geweldige weken vakantie, is het weer tijd voor het echte leven. Terug in het normale ritme en de realiteit. Heen en weer racen van sportclub naar muziekles en natuurlijk beginnen ook de scholen weer! Benthe start dit jaar in groep 4 en heeft er gelukkig erg veel zin in. Back to school doet zij deze keer helemaal in stijl, we mixten een aantal verschillende merken met elkaar, wat leidde tot deze stoere outfit! Kijk en lees je mee?

Leopard is the new black

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een panterprintje in de kast liggen. Waar vroeger zwart de basis was, kun je bijna zeggen dat dit printje dat nu geworden is. Ik ben er zelf nog lang niet op uitgekeken. Ik hou van het stoere effect wat de panterprint geeft en vind het leuk er mijn eigen draai aan te geven. Ook in deze outfit komt de panterprint terug zoals je ziet op de foto’s. Het rokje van Vingino is allereerst stoer, maar door het wijder lopende onderste deel ook erg meisjesachtig. We combineren hem met een rode longsleeve van Retour met oogjes in de vorm van pailletten. Gemixt met een zwarte maillot en boots creëer je een hele toffe look. Niet standaard, wel stoer en door de glitters en roezel aan de rok ook zeker girly. Bij een terugkeer naar school, hoort natuurlijk ook een nieuwe (rug)tas, deze vonden we bij Scotch R’belle. Hij is groot genoeg voor twee trommels en twee bekers en daarnaast nog wat huiswerk. De schouderbanden voelen stevig aan en de allover print matcht bij de outfit, stoer en meisjesachtig tegelijk. Laat de school maar beginnen!

Facts

  • Benthe is 126 cm en draagt alles in maat 122/128. Het shirt valt wat ruimer uit dan het rokje.
  • De te gekke ketting is natuurlijk van Klick-!T!
  • De schoenen zijn van KNJR.

Shoppen

De gehele outfit shop je bij The Kids Republic, online via hun website of in de grote stenen winkel in Bilthoven. (shirt, rok, maillot, tas)

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s van alledag en ook regelmatig de outfits van mijn kids, kom je me daar volgen? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

back to school

back to school

back to school

back to school

back to school

back to school

back to school

back to school

sponsored-post

 

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply