BOY GIRL Marieke NIEUWE COLLECTIE

Hip, hot and… Malelions!

13 april 2022

Helemaal het einde volgens onze kids… Malelions. Een sportief, trendy merk wat op dit moment menig tiener (jongens & meisjes) graag in de kast wil hebben!

Er moest hier een item komen van het hippe merk, aldus Sil. Persoonlijk twijfelde ik even… want op het eerste gezicht lijkt het vrij basic. Maar ik dacht terug aan mijn eigen jeugd wanneer ik bepaalde items absoluut wilde hebben en ik ging overstag!

Extra leuk was het daarom ook dat Sil een review mocht doen, samen met Bente en Lizze. De 3 musketiers op pad naar een toffe locatie hier in de buurt om wat setjes op de foto te zetten uit de nieuwste Junior collectie van Malelions.

Een poosje terug ging ik even met Sil, die gehuld was in zijn Malelions set, een boodschap doen. Aangekomen bij de supermarkt bleek de middelbare school een pauze te hebben dus we naderde de entree zigzaggend door een pad met zo’n 40 rugtassen die hun lunch gingen halen. Eenmaal klaar met onze boodschappen zat een groot aantal van de kids hun lunch in het zonnetje te nuttigen. Zo’n beetje allemaal “kloon” van elkaar want zeker driekwart was gehuld in Malelions. Maar nu we het zelf gedragen hebben, snap ik wel waarom! Wat een fijne, comfy outfits gemaakt van stevige kwaliteitsstoffen! Dat voel je direct.

Wij willen jullie dan ook graag even meenemen in de wereld van Malelions door in deze review 3 setjes te laten zien. Lizze draagt een heerlijke comfy sweater in de kleuren donkerblauw, turquoise met daar onder een trackpants in donkerblauw. Toevallig koos zij dezelfde broek als haar broer! Geen probleem want de collectie is unisex. De smalle trackpants heeft handige ritsjes voor wanneer er bijvoorbeeld na het sporten schoenen doorheen moeten zonder alles uit te hoeven, of wanneer je het leuk vind een iets wijder pijpje te hebben. Lizze is 139 cm en draagt maat 8 (128) van de broek en maat 10 (140) van de Lective Hoodie.

Voor Sil dus diezelfde trackpants, maar daarop een stoer Signature Shirt in de kleur donkerblauw en op de achterzijde het logo. Hij twijfelde tussen het gave softshell jack en het mooie jeansjack! Hoe stoer is deze laatste ook! Heel fijn om in je kast te hebben, voor de frisse momentjes en gewoon de stoere look! Wat ik persoonlijk heel fijn vind is de grijs-zwarte wassing. Zo past het jack ook op een blauwe jeans bijvoorbeeld en op de vele joggs van Sil. Sil is 148 cm en draagt maat 12 (152). Hij valt een beetje tussen de maten in want hij kan de sweater van zijn zusje in maat 10 ook nog aan.

Bente showt jullie een hele leuke stoere Malelions set in een frisse peach tint gecombineerd met zwart! De captain hoodie heeft een steekzak op de voorzijde. Wat een prachtige kleur bij haar blonde lokken. Onder de hoodie draagt ze een zwarte trackpants. Ondanks dat Bente vrij smal van postuur is, sluit de broek mooi aan! Met het koord in de taille kun je de broek nog wat strakker zetten indien gewenst. Bente is 159 cm en draagt beide items in maat 14 (158/164).

Shoppen:

Sil: Signature Denim JackDouble Signature Shirt Trackpants Navy

Lizze: Lective Hoodie Trackpants Navy

Bente: Hoodie peachTrackpants Zwart

Met code SHOPAHOLIEK10 ontvang je een leuke korting in de webshop! Veel shopplezier!

Voor meer info: www.malelions.com. Je shopt hier ook de dames en heren collectie!

Liefs Jolanda & Marieke

*sponsored post

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply