Mandy NIEUWE COLLECTIE

Een kijkje achter de schermen bij Deal-75

18 januari 2017
PLACE YOUR TEXT HERE

Deal-75 fotoshoot

Een tijdje geleden mochten we kennismaken met Deal-75. Een vrij nieuw label met te gekke shirts voor de boys en prachtige jurken voor de meiden en dames. De stijl van dit merk omschrijft zich het best als classy met een fifties touch. Senna mocht jullie toen een bordeauxrode jurk laten zien uit de wintercollectie, de blog lees je hier nog eens na. En stoere Thije, de zoon van blogger Anouk showde in deze blog een shirt uit de boys collectie.

Voor de blog had ik foto’s gemaakt van Senna in een echte Diner. Zo’n Amerikaanse diner die je misschien nog wel kent uit Grease of Happy Days. Zo gaaf dat Christa, de vrouw achter Deal-75 juist deze locatie heeft gekozen om de nieuwe zomercollectie te shooten. Nog leuker vonden wij dat Senna model mocht zijn, daar had ze natuurlijk heel veel zin in! De modellen en het team kwamen die dag vanuit alle hoeken van Nederland richting Brabant om mee te werken aan een heel mooi resultaat.

We werden die dag hartelijk ontvangen en nadat we hadden kennisgemaakt met het team, mocht Senna plaats nemen in de stoel van de kapster en de visagiste. Ze kreeg een echt fifties kapsel zoals Sandy uit Grease. De haren werden helemaal gestyled en ze kreeg mooie make up op. De dames uit die tijd hadden een heel vrouwelijke stijl, zowel qua kleding als haardracht. Zij besteedden vast heel veel tijd aan hun styling. Dan hebben de vrouwen van onze generatie het een stuk makkelijker lijkt me. Na het haar en de make up werden de jurkjes gepast en mochten de modellen op de foto. Ik heb al een paar foto’s gezien en geloof me, het resultaat mag er zijn!

De collectie gaat naar verwachting half februari online en we zijn heel trots dat we jullie hier naast een kijkje achter de schermen een kleine sneakpeek kunnen laten zien van de nieuwe collectie van Deal-75.

Info:

Wil je meer weten over dit leuke merk met een retro touch? Kijk maar eens op www.deal-75.com. Hou ook de facebookpagina in de gaten voor leuke acties, nieuwtjes, sneakpeeks, enz.

 

Deal-75

Naast de retro styling was natuurlijk ook de locatie top voor deze fotoshoot.

 

Deal-75

Bij Tom’s Diner waan je je in het Amerika van de jaren vijftig.

 

Deal-75

De kapsters/visagisten hadden er veel werk aan om de meiden om te toveren tot fifties diva’s.

 

Deal-75

Het styling team creëerde de mooiste kapsels.

 

Deal-75

Een kleine sneakpeek mogen we tonen van deze jurk, die zowel verkrijgbaar is voor de meiden als voor de dames.

 

 

 


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply