HOT or NOT Mandy TREND

Trend: DAD Sneakers

15 november 2018

HOT OR NOT?

De sneakertrend van dit moment onder tieners zijn de DAD sneakers, ook wel ugly sneakers genoemd. Heeft jouw tiener ze ook? En wat vind jij ervan?

De trend komt zo overgewaaid uit de jaren 90. In mijn jonge jaren konden de zolen niet hoog genoeg zijn. Als ik nu de foto’s van toen terugkijk kan ik een lach niet onderdrukken. What was I thinking? Mijn Buffalo platformsneakers zorgden ervoor dat ik mede door mijn toch al niet geringe lengte met kop en schouders boven mijn vriend uitstak. Als ik één trend uit de nineties mocht noemen die never nooit een comeback zou maken, dan was het deze wel. Maar na de Flared pants, paperbag broeken en hoog opgetrokken sokken in sneakers, lijkt het wel of we stilletjes aan het modebeeld uit mijn jeugd herbeleven.

Trend of geen trend, echt mooi kan ik deze retro schoenen nu niet meer vinden. Al is het vaak wel zo, hoe meer je iets ziet hoe meer het went. Tenminste zo werkt het bij mij. Nu kan ik bepaalde exemplaren al wat meer waarderen.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening.. wat vind jij nou van de DAD sneakers? Zijn ze hot or not?

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply