HOT or NOT

HOT OR NOT: TEKSTEN OP SHIRTS.

21 april 2016
HOT OR NOT (9)

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?.

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: teksten op shirts

Is dit leuk? Of is dit brutaal? Op het randje denk ik. Stiekem moet ik er wel een beetje om lachen, maar of iedereen dat kan? Ik verbaas me soms over teksten op kleding. Er is trouwens wel eens onderzoek gedaan of mensen überhaupt wel weten wat voor tekst er op hun shirt staat.  Verbazend genoeg zijn er dus veel mensen die geen idee hebben met wat voor tekst ze op hun shirt lopen. Ik zie wel eens teksten voorbij komen….

Ik ben er dus niet zo kapot van maar om het nou een echte NOT te noemen…. nee. Dus voor deze ene keer noem ik het een N(H)OT 😉
En jij? Wat vind jij er van? Wat vind jij bijvoorbeeld een NO-GO qua tekst?

Dit shirt is trouwens van Nik&Nik en shop je hier.


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply