HOT or NOT

HOT OR NOT: Disneyprintjes op kleding

28 januari 2016
HOT OR NOT (1)

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT? Disneyprints op kleding

Wij gaan wat items ter discussie stellen: is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: Disneyprintjes op kleding

disney2

Wat mij betreft komen hier maar heel weinig kledingmerken mee weg. Dat vindt mijn dochter overigens niet hoor, die vindt alles waar Elsa of Anna op staat helemaal fantastisch. Zelf ben ik het daar dus niet mee eens. Little Eleven Paris (zie foto, verkrijgbaar in de sale)  is voor mij de enige die Disneyprints HOT verkoopt. Mango (en ik hoorde in Italië dat Bellerose ook met kleine Disneyprintjes gaat werken dus die geef ik alvast het voordeel van de twijfel zonder dat ik het gezien heb) heeft trouwens ook echt leuke items met onze Disney-vrienden erop. Dus ja.. ik vind het HOT maar niet bij alle merken, tenzij het een pyjama of soms een verdwaald setje ondergoed is. En oké…. heel eerlijk: in Zeeland heb ik roze crocs met Anna erop, maar heel eerlijk: die zet ik dan wel in het rijtje NOT al worden ze graag gedragen. Eigenlijk is dat natuurlijk ook geen fashion dan maar gewoon merchandise. Bij H&M sla ik de Disneyprints gewoon over, terwijl ZARA ook echt leuke dingen heeft met deze prints.

En wat vinden jullie? HOT or NOT? Fashion gezien dan he? Niet de merchandise-handel, maar echt gewoon kledingmerken die Disneyprints op hun kleding hebben.  Kan het wel of gewoon niet? Laat het ons weten, we zien benieuwd naar jullie mening.

 

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply