HOT or NOT

HOT OR NOT: METALLIC KLEDING

27 mei 2016
METALLIC

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?.

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: Metallic kleding

Wat vinden jullie? Metallic Kleding? Hot or Not?! Voor jongens is metallic kleding uitgesloten, een Not, tenzij het een cool spacepak is voor carnaval, maar voor meisjes…?! Metallic schoenen, laarsjes, jurkjes, rokjes, leggings, shortjes, het kan niet op. Zo ontzettend veel is er deze zomer in de metallic look! Met een gerust hart kan ik zeggen: een vette HOT! Mee eens?! Dan ben ik benieuwd naar jullie metallic look en nee, geen carnavalsoutfit:) PPssst, het metallic shortje op de foto zou in mijn garderobe ook niet misstaan. Love it!

 


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply