HOT or NOT

HOT OR NOT: Crop Top

24 juni 2016
Crop Top

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?.

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: Crop Top voor kids

Crop Top, naveltruitjes, ik zie geen verschil! Vroeger werden ze ook al gedragen, en dan vooral door meiden met een navelpiercing. Ik zeg Not! Geen crop top, geen naveltruitje en al helemaal geen piercing. Not, not, not!! Ik vind het voor jonge meisjes ook gewoon niet erg gepast om er “te bloot” bij te lopen. Ook de scholen accepteren dit soort kledingstylen niet echt. Maar wie ben ik?!  Ik klink nou net zoals mijn  vader vroeger:)


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply