Anouk BOY HOT or NOT KIDS FASHION

HOT or NOT? Animalprints for boys

6 juli 2017
animalprints

ANIMALPRINTS… ZOU JOUW ZOON HET DRAGEN?

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, ik vind het zelf hartstikke HOT! Dierenprints kunnen wat mij betreft ook prima voor een jongen en hoeven echt niet alleen fashionable te zijn bij meiden. Maar het is mij wel duidelijk geworden dat niet iedereen er zo over denkt, dus daarom de vraag ‘zijn animalprints voor jongens helemaal HOT of voor jou een dikke vette NOT?’

Neem nou deze tanktop met tijgerprint uit de nieuwste zomerlevering van WILD. Hartstikke stoer toch? Ik zie combi’s voor me met een destroyed denimshort of met bikerjeans en fake leather jacket. Zonnebril erbij, hoe cool is dat?!
Maar deze keer kozen we voor een andere, wel heel wilde combi, namelijk print op print, maar tóch ton-sur-ton. De tijgerprint komt – als je goed kijkt – namelijk ook terug in deze wilde sweatshort. Ik weet het, het is een tikkeltje gewaagd, maar ik hou er van. Beide items zijn gemaakt van heerlijk soepel biologisch katoen en zitten dus ook nog eens superlekker. Wat mij betreft krijgt deze outfit een dikke YES!

FACTS

  • WILD valt mooi op maat. Mocht je kind tussen twee maten vallen, zou ik adviseren de kleinste maat aan te houden.
  • Keywords van WILD zijn: 100% biologisch katoen, Oeko-tex gecertificeerd, Dutch Design en Made responsibly. Need I say more?
  • Is deze top je toch wat te gewaagd? Kies dan voor een van de andere tanktops met prachtige fotoprints.

TIPS

  • Waarom zou je een tanktop alleen in de zomer kunnen dragen? WILD heeft ook gave vesten in de collectie waardoor je zoon de tijgerprint-top nog lekker lang door kan dragen.
  • Heb je ook een dochter? Kijk dan eens bij de meidenitems. Ook daar vind je de tijgerprint terug.

SHOPPEN

WILD koop je op hun eigen website: tanktop  & sweatshort

We zijn heel benieuwd wat jullie vinden van animalprints voor jongens. Laat je het weten onder het Facebookbericht van dit blog? Laat ons ook weten hoe jij dit item zou combineren, wie weet doen we nog ideeën op!

Ik vind het leuk als je me volgt op Instagram, hier plaats ik regelmatig foto’s van mijn drie kinderen en soms ook een kijkje in ons persoonlijke leven. Mijn andere blogs lees je hier.
animalprints

animalprints


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply