Angelique KIDS FASHION SCHOENEN

These boots are made for walking, part 2 – Koel4Kids

27 november 2019

Bij het zien van deze laarzen moest ik direct denken aan het liedje: “These boots are made for Walking”. Bij iedereen wel bekend denk ik. Blijft ook zo lekker in je hoofd zitten.

Wij banjeren nogal graag door het bos, park of strand met de hond. Dan kun je uiteraard niet je witte gympen aan. Vaak dragen wij kaplaarzen, maar soms komt het net even zo uit dat we ergens zijn geweest en dat we dan uiteindelijk toch weer in het bos eindigen. Met deze laarzen totaal geen probleem. Het lijkt wel alsof ze er echt voor gemaakt zijn. Zelfs de kleur past zich perfect aan aan het prachtige herfstweer.

De laarzen die Eva hier draagt zijn van Koel4Kids. Ieder jaar hebben wij wel een paar schoenen in de kast van dit merk. Ik vind het voor kids nog steeds één van de leukste merken. Lekker eigenwijs qua kleurgebruik en gewoon toffe modellen, waarvan sommige al jaren in de collectie zitten. Ze zijn dan ook bij menig fotoshoot gebruikt bij diverse merken. En daarnaast is het gewoon een goede schoen. Ik heb graag dat mijn kindjes goede schoenen en laarzen dragen en bij Koel4Kids weet je dat je goed zit.

Wij hebben dit jaar gekozen voor deze laarzen: de Mila Tex Khaki in een mooie bruin- groenige waxkleur. Zoals ik al zei: perfecte kleur! Qua maat valt het prima op maat. En een lust voor het oog om te zien. Een stoere boot! Ideaal om de winter mee door te komen. Wij zijn er blij mee!

De kleding die Eva draagt op de foto is van Indian Blue Jeans. In dit blog vind je meer info over de hele outfit.

Wil je meer informatie over de laarzen ga dan even naar de website van Koel4Kids. Er zit vast iets voor je bij.

img_1035 img_1091img_1036 img_1204

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply