Angelique KIDS FASHION

Back to Holland met River Island

17 september 2018

Het meeste in onze kasten is redelijk basic maar ik hou ook echt wel van een flinke catchy set waar alle trends van dit jaar in zitten. Want dat is namelijk wel echt de kracht van River Islands. Erg hip! Print op print, colourfull prints, wijd, strak, het kan echt allemaal.

Deze set is echt te leuk voor Eva. De geruite broek, die we vorig jaar al veel zagen bij de mama’s, is nu een hit voor onze dochters. Eerlijk gezegd kwam ik er niet mee weg, omdat de broek in je middel met een band en strik gedragen moet worden. Eva staat het beter. Eerlijk is eerlijk. De top met chinese roze/rode print is een echte eyecatcher. De geruite broek heeft een kleine roze streepje wat dus weer terugkomt in de top met opstaande hals. Echt een plaatje. Ook gewoon leuk te dragen met een jeans. Ik ga voor bij de broek op zoek naar een leuke zwarte col met eventueel een roezel of wijde mouw. Leuk voor naar school, want hoe leuk het is om soms lekker uit te pakken, mijn motto blijft toch nog steeds: less is more.

Nu dragen we deze set met sneakers, maar we hebben ook zwarte laarsjes voor als het allemaal wat netter moet!

Facts

  • De nieuwe collectie van River Island is vanaf nu te koop,
  • De collectie die Eva draag is verkrijgbaar vanaf maat 5 – 5 jaar dus..
  • De collectie is voor de wat hippere meisjes, we zien hier echt high-fashion voor een leuke prijs.
  • River Island heeft zowel een collectie voor kinderen als volwassenen.
  • Shoppen doe je op de webiste van River Island of in 1 van de stenen winkels.
  • De collectie valt goed op maat tot iets kleiner. Eva van ca. 127 cm draagt de items in maat 8 en zijn precies goed. Koop dus liever iets groter dan kleiner.

Wil je meer blogs van mij lezen? Klik dan even hier. Ook op Instagram kun je mij volgen.

img_8567

 

img_8569

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply