GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

Hello it’s me, MISS.T

30 september 2022

MISS.T Tigers!

Na jaren super fan geweest te zijn van TOPITM, waren we bang dat onze dame eruit gegroeid was. Maar daar heeft TOPITM iets op bedacht! Een speciale lijn voor de grotere (tiener)meisjes, genaamd MISS.T (maat 122 t/m 176). Deze speciale collectie maakt ook gebruik van de fijne stoffen en mooie details die je kent van TOPITM (maat 98 t/m 152) maar het is allemaal net even wat anders en stoerder. Het viel dan ook niet mee om een keuze te maken.

Komende herfst/winter gaat Bente voor een prachtig MISS.T rokje met dierenprint. De print heeft hele warme kleuren en combineert heel makkelijk. Eigenlijk is het helemaal geen rokje want er zit een broekje in. We noemen dat een skort (combinatie van short & skirt). Perfect voor bijvoorbeeld op de fiets! Op de skort draagt ze een fijne beige sweater met neon oranje opdruk. Een hele gave en draagbare outfit zo bij elkaar! Een mooie panty en stoere Braqeez boots maken de outfit helemaal af.

Maatinfo: Bente is 164 cm en draagt beide items in maat 158/164.

Shoppen: SkortSweater

Schoenen: De stoere boots zijn van Braqeez.

Is de MISS.T lijn nog net te groot voor je dochter, kijk dan zeker even naar TOPITM girls. Binnenkort laten we ook een complete TOPITM Girls outfit zien in de blog!

Kijk je mee?

Liefs, Jolanda

Even een TikTok dansje tussendoor…
Wat een mooie, warme print!
Hier wordt een tiener toch blij van!
Mooie Braqeez boots maken de outfit af!
In de winter gaan we voor een stoere zwarte legging!

*Sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply