EVENT Family GIVE-AWAY Jolanda

BEZOEK DE WINTERWEKEN IN MADURODAM!

7 december 2017

 Een uitje voor het hele gezin!

Madurodam, wie kent het niet? Veel papa’s en mama’s zijn er als kind al geweest. Maar anno 2017 is er veel veranderd! Shopaholiek collega Anouk bezocht met haar gezin het park en schreef er begin november nog een blog over. Dat blog lees je hier nog even terug. Omdat de reacties op haar blog zo goed waren (Madurodam is ook echt een erg leuk familie-uitje), hebben we een geweldige actie voor jullie! Lees snel verder…

WINTERWEKEN: Willen jullie ook genieten van een échte (witte) winter in Nederland? In Madurodam beleef je die van 9 december tot en met 7 januari gegarandeerd. Met meer dan 50.000 schitterende lichtjes, besneeuwde kerstbomen én schaatsen op de grachten is het iedere dag op en top winter in het Haagse themapark. Zelfs de Elfstedentocht gaat daar sowieso door. Speciaal voor de Winterweken is Madurodam dit jaar ook in het donker te bezoeken. Maak je ideale winterse dagje compleet met een avondwandeling door het magisch verlichte park. Een heerlijk uitje voor de hele familie!

KERSTVAKANTIE: Tijdens de kerstvakantie is er voor jong en oud van alles te doen en te beleven. Verzamel gezellig rond het kampvuur om jezelf op te warmen en haal een winterse lekkernij in de sfeervolle blokhutten op het plein van Madurodam. Laat je kind schminken en maak een leuke winterse familiefoto in de speciale photobooth. Van 24 tot en met 26 december (12:00 – 18:00 uur) kunnen de kleinste bezoekers zelfs op de foto met de kerstman!

Madurodam is tijdens de Winterweken ook enkele avonden geopend (tot 20:00 uur). Zo kunnen bezoekers eenmalig ook in het donker alle prachtige lichtjes in het park bewonderen. De avondopeningen vinden plaats op:

  • Vrijdag 15 en zaterdag 16 december
  • Vrijdag 22 december
  • Zaterdag 23 december
  • Dinsdag 26 – zaterdag 30 december
  • Dinsdag 2 – zondag 7 januari

WIN-ACTIE: Voor deze speciale avonden mogen wij maar liefst 2 x 5 entreekaarten weggeven! Meedoen is heel makkelijk! Like de facebookpagina van Shopaholiek en de pagina van Madurodam. Geef onder het bericht aan waarom jij graag wilt winnen. Deel het bericht openbaar. Woensdagavond 13 december maken wij de twee winnaars bekend op de pagina van Shopaholiek.

Voor meer info: www.madurodam.nl

Foto’s: Madurodam

 

Madurodam winterweken

 

Madurodam winterweken

 

Madurodam winterweken

 

Madurodam winterweken

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply