Anouk MAMA-INSPIRATIE REVIEWS

Matching in Miss Chaos

8 mei 2017
miss chaos

TWINNEN MET JE DOCHTER IN MISS CHAOS (AND ORDER)

Waar ben ik aan begonnen..??! Die gedachte schoot meerdere malen door mijn hoofd toen het moment aanbrak dat ik zelf met de billen bloot moest. Niet letterlijk natuurlijk (gelukkig maar ;-)), maar feit was wel dat ik deze niet keer achter, maar voor de camera stond. Dat was best wel even wennen kan ik je vertellen, niet mijn kinderen, maar ikzelf op de foto. Maar goed, wie A zegt, moet ook B zeggen en gelukkig ging Benthe gezellig met me mee op de foto. En dat vond ze werkelijk hilarisch, ze had de grootste lol tijdens deze shoot voor Miss Chaos.

MISS CHAOS

Miss Chaos is de damescollectie van het welbekende Chaos and Order en is terug van weggeweest. De jurkjes van Miss Chaos zijn van superfijne kwaliteit en ook deze zit heerlijk. Met mijn voorliefde voor stippen en polkadots, koos ik voor het jurkje type Leia Dot, een heerlijk luchtig katoenen zomerjurkje in een kobaltblauwe kleurstelling. Het tailleriempje breekt de lengte en de zakken geven het jurkje een sportieve touch. Ik koos deze keer voor sneakers onder de jurk om de sporty look extra te benadrukken. Ook pumps passen er geweldig bij, hierdoor heb je het jurkje in een handomdraai omgetoverd in een vrouwelijke outfit voor een etentje of ander uitje.

MATCHING

Matching met je dochter is een ware trend, beiden gekleed in dezelfde kleurstelling, maar toch net even anders. Benthe draagt de Chaos and Order maxidress, die ze je hier al eerder liet zien. De kleuren blauw en wit komen terug in beide jurkjes en zijn daardoor een ultieme match! Twinning is winning, dus trokken Benthe en ik ook onze ‘tweeling-schoenen’ uit de kast.

FACTS

  • De jurk valt mooi op maat, bij het bestellen kun je gewoon je eigen maat aanhouden.
  • Zowel sporty als classy te dragen.
  • Dit is niet de enige Miss Chaos jurk, check hier de gehele collectie.

SHOPPEN

Meer foto’s van Anouk op Instagram. Andere blogs van Anouk lees je hier.

Met speciale dank aan mijn man en mijn moeder voor het maken van de foto’s.

miss chaos

miss chaos

miss chaos

miss chaos

miss chaos

miss chaos

miss chaos

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply