Angelique

De modelletjes van Shopaholiek

24 juni 2017

ONZE LIEVE MUSE’S.

Ik dacht dat het wel eens tijd werd om onze modelletjes eens in het zonnetje te zetten. Zo richting de zomervakantie wordt het altijd een stuk rustiger op Shopaholiek en zijn ook de kleine dames en jonge heren een beetje aan “vakantie” toe, want het kan er soms heftig aan toe gaan. Soms krijgen we opdrachten binnen die eigenlijk al gisteren op de blog moesten staan. En vaak staat het hele seizoen al ingepland met blogs, want de meeste bloggers werken ruim vooruit met kledingmerken en kledingshops en aangezien iedereen zijn eigen vaste dag(en) heeft kun je prima je blogs vast inplannen.

Voor bijna alle blogs hebben wij onze kindjes nodig, en juist om het ze niet te zwaar te maken en om het leuk te houden, werken we met heeeeel veel kindjes. In het begin deed ik het bijna allemaal zelf. Mijn kinderen begonnen het op den duur echt vreselijk te vinden en als ze een camera zagen begonnen ze al te miepen: “ik wil niet op de foto“. En ja, dat snap ik wel, en dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Dat was voor mij het sein om er wat nieuwe bloggers bij te vragen want deze blogs maken is namelijk hartstikke leuk als je kindje dat maar 1 x in de week of 2 weken hoeft te doen. Soms doen we er dan een paar achter elkaar en met wat goede zin is het dan echt zo gepiept. We proberen het ook altijd zo leuk mogelijk te houden voor ze met leuke styling accessoires en met de nodige grapjes krijgen we ze meestal toch wel erg leuk op de foto al zeg ik het zelf.

Inmiddels zijn er al heel wat van onze modelletjes echte modellen geweest voor heel veel merken. Yuna, Linda en Thijs waren de eerste, na Kris en Eva, die kleding mochten laten zien op Shopaholiek. Vooral Yuna, die inmiddels is gestopt bij Shopaholiek, is echt een veelgevraagd model geworden bij ontelbare merken en campagnes. Ik heb dan ook nog steeds een zwak voor haar, en zie haar nog steeds een beetje als mijn “muse”. Het is ook echt zo’n schatje. En ook Linde… vanaf seconde 1 wist ik al dat zij de skills had en zeker weten dat we daar nog veel van gaan horen. Buiten een moeder die enorm stylish is heeft zij ook echte modellenlooks. Net als broer Thijs overigens! Sinds vorig jaar is ons team enorm uitgebreid omdat het A. te druk werd voor de kids en B. we met veel kinderen willen werken met verschillende smaken om op deze manier zoveel mogelijk kindermode (zoals bijvoorbeeld via Jayno.nl) te kunnen laten zien. En ook al deze leuke kindjes hebben leuke moeders die prachtige blogs maken en ook onder deze kinderen zitten er een paar die jullie vast al voorbij hebben zien komen bij verschillende merken. Zo bij elkaar zijn we zo’n leuk team, hele dagen druk met appen en …. proberen van tijd tot tijd te daten met al onze kindjes.

Dus….. Linde, Thijs, Benthe, Senna, Julian, Seina, Thije, Bente, Norah, Bobbie, Zonne, Nova, Mats, Aukje en Sepp: ontzettend bedankt voor jullie prachtige foto’s!  Ik wens jullie een fantastische zomer! En aankomend seizoen gaan we weer knallen met Fall/Winter 2017/18 en gaan we onze Benjamin Benja voor het eerst in onze blogs zien. Nu al heel veel zin in.

Liefs, Angelique

 

*afbeelding: Shutterstock

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply