Geen categorie

Back in time: de perfecte outfit picture van Barbara

18 juli 2016

Wij dachten dat het wel weer eens tijd is voor een leuke nieuwe rubriek: Back in time. In deze rubriek laten wij, en misschien vinden jullie het ook wel leuk, onze favoriete outfit/foto uit het verleden zien. Sommige items zijn nu nog steeds leuk en wij Shopaholieks hebben allemaal dezelfde tic: we zoeken ons rot om sommige items in grotere maten te bemachtigen. Al deze items kun je waarschijnlijk nog wel vinden in de juiste Facebookgroepjes of op Marktplaats. Heb je dit/deze items zelf te koop? Dan mag je het hieronder in deze rubriek gewoon te koop aanbieden.

Vorige week kon je de back in time foto van Annemarie zien, deze week is het de beurt aan Barbara.

Mijn favoriete en meest memorabele outfit foto is er één van Beebielove. In juni 2013 mocht kleine Zonne, van net twee, modelletje zijn bij de fotoshoot van Beebielove voor de collectie SS14. Het begon al goed. We waren al een paar dagen aan het aftellen tot de grote dag, toen Zonne eventjes een vliegduik maakte vanaf het glijbaantje in de tuin. Nou, dat zou een leuke shoot worden met dikke lip en korsterige kin;)

Eindelijk was dé dag aangebroken. Het was snikheet. Ik moest met deze kleine spruit in een heel klein koekebakkie, zonder airconditioning en TomTom, rijden naar Kasteel Geldrop, boven Maastricht. Let wel, écht boven Maastricht niet vlakbij dus. Voor ons was het anderhalf uur rijden. Ik reed natuurlijk verkeerd in die bloedhitte en zag echt de borden Maastricht angstig aftellen naar Centrum. Na mijn excuus belletje, kwamen wij rood aangelopen een half uur te laat aan op de plek van bestemming en waren ze al begonnen met draaien, oeps. Gelukkig reageerden ze heel relaxed en werden we met enthousiasme ontvangen in een geweldige entourage. Ze hadden gewoon even het schema omgegooid.

Het kleintje werd in haar setje gehezen en ik plakte er wat van m’n eigen concealer en poeder op en zo gingen we struinen in de kasteeltuin met de andere koters. We kwamen bij geweldige kasteelmuren, grasvelden en bossages naast de kasteelgrachten.  Daar mochten de dametjes en heerschappen gaan schilderen op mini ezeltjes. Niemand wilde….iedereen huilde, alle kindjes krijsten eigenlijk. Pfff, nog een hele klus zeg zo’n shoot met kleine (b)engeltjes!

Uiteindelijk toen iedereen was ontdooid kwamen er echt nog hele mooie foto’s uit en dit leuke impressiefilmpje. Wat een geweldige back in time en het setje van Beebielove heb ik nog bewaard voor Nova, dat begrijp je.

Kijk je mee naar het filmpje en zie je peutertje Zonne?

Psst….En zeg nou zelf die witte zonnehoed willen we toch allemaal wel?

 

Back in time-1

 

 

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply