Geen categorie

Shopaholieks allereerste TAG: #shoppenvoorkids

1 juli 2016

#SHOPPENVOORKIDS

Na twee jaar is het eindelijk zo ver, de allereerste Shopaholiek TAG. Vijftien vragen die te maken hebben met kledingmerken, do’s and don’ts, shops en meer. Ben je nieuwsgierig naar mijn antwoorden? Lees dan vooral door! Natuurlijk vind ik het ook leuk als je hem overneemt.

Ik start uiteraard zelf! Hieronder vind je mijn antwoorden op de 15 vragen die bij de tag #shoppenvoorkids horen.

 1. wat is jouw favoriete kledingmerk? Ninni Vi voor de meisjes en Mortenz voor de jongens
 2. wat is jouw absolute musthave op het gebied van kinderkleding? Een heerlijke sweatpants
 3. wat vind jij een  no-go qua kleding? Ik vind dat eigenlijk alles kan, behalve (veel) te ruime, te kleine en kapotte kleding, behalve ripped jeans, die vind ik dan weer wel leuk :). En stomme teksten… Ik heb er ooit een blog over geschreven, die lees je hier. 
 4. heb je wel eens een miskoop gehad? zo ja.. wat? O ja… lees mijn blog Het verjaardagjurkje maar eens. Of deze over mijn miskopen.
 5. welk kledingstuk is voor jou onmisbaar op vakantie? Weer die sweatpants en de duukies vind ik echt top!
 6. hoeveel geld geef jij gemiddeld uit per maand aan kinderkleding? Shopaholiek krijgt veel gesponsord, maar ik kan nog steeds geen Zara uitlopen met lege handen. Of de HEMA en als er sale is shop ik toch ook nog graag. Ik ben zogezegd een echte liefhebber. Maar hoeveel ik nog uitgeef aan de kids? Ik gok op 150 euro per maand. 
 7. wat vind jij ervan dat de sale steeds vroeger begint? Slecht! Dat zou gecentraliseerd moeten worden net als Belgie ofzo. Het is in Nederland een complete chaos geworden. 
 8. waar haal jij je inspiratie vandaan voor kinderkleding? Wij hopen natuurlijk dat jullie zeggen: bij Shopaholiek 🙂Ik doe veel inspiratie op op beurzen, zoals Pitti Bimbo in Florence, Playtime Parijs en onze eigen Kleine Fabriek. De laatste is volgende week. Nu al weer zoveel zin in!
 9. shop jij veel online? Ik shop liever in een stenen winkel, maar ik bestel ook online af en toe.
 10. wat doe jij met kleding die te klein is? Die gaan naar mijn buurmeisje en dan probeer ik of ik er nog iemand blij mee kan maken. Alles wat overblijft verkoop ik op een kindermarkt in Burgh Haamstede. Daar sta ik vanaf volgende week donderdag weer iedere week gedurende de schoolvakantie. Vind ik ook gewoon leuk om te doen samen met de kids.
 11. omschrijf de kledingstijl van je kids? Dat ligt aan de gelegenheid: we kunnen hier natuurlijk flink uitpakken, maar ze mogen van mij ook rustig zichzelf aankleden, niet altijd stylish verantwoord :). Mijn favoriete stijl is toch wel gewoon een jeans, leuk shirt en sneakers. Een beetje stoer.
 12. koopt jouw man ook kinderkleding?  En zo ja.. doet hij dat goed? : Nee. Punt.
 13. hoeveel geef jij maximaal uit aan een spijkerbroek voor je zoon/dochter? Ik vind de max toch wel rond de 60 euro liggen. Maar er zijn merken waar je voor rond de 30 euro echt een top jeans hebt. Zoals bijvoorbeeld de jeans van Dutch Dream Denim of ZARA, die heeft echt de leukste vintage-jeans.
 14. koop je zelf wel eens tweedehands? Ja hoor.. lees dit blog maar eens. Ik heb bepaalde items die ik graag een maatje groter koop als ze eruit gegroeid zijn. Soms ziet tweedehands er gewoon uit als nieuw, dus waarom niet?
 15. wat is jouw beste koop ooit? Toch wel het jurkje uit het antwoord hierboven.

 

Wil je zelf nog iets kwijt op het gebied van KidsFashion of kinderkledingwinkels? Of heb jij een tip voor ons om ons blog te verbeteren op het gebied van kindermode? Of een vraag aans ons? Vertel het ons hieronder.

Ik tag hierbij Mamaliefde, MeervanMir, Voormijnkleintje, BusyBeeWonen en Mamameteenblog. Wil jij ook deze tag overnemen, vermeld dan wel even de originele bron, Shopaholiek dus :).  Welke 3 bloggers tag jij? Wij zijn benieuwd naar de antwoorden.

 

 

Liefs,

Het Shopaholiek Team

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Barbara 3 juli 2016 at 22:05

  O wat is hij leuk geworden! Ik ga hem invullen! Dank!

 • Reply Janske 12 juli 2016 at 09:03

  Ik heb hem ook ingevuld ? yay! https://www.janske.nl/2016/07/12/tag-shoppenvoorkids/

 • Reply Christa 13 augustus 2016 at 17:53

  Ik kwam hier per toeval op en ik vind het een leuke tag!
  Ik ga hem ook gebruiken voor m’n blog! ?
  En uiteraard vernoem ik Shopaholiek!

  • Reply Angelique 20 augustus 2016 at 09:18

   Wat leuk! Ben benieuwd 🙂

 • Reply Favoriete kinderkleding (Shoppen voor de kids tag) - Dochterlief.nl 24 augustus 2016 at 05:01

  […] mezelf. Merel van Lotus Writings tagde mij een tijdje geleden voor de Shoppen voor de Kids Tag van Shopaholiek. Ben je nieuwsgierig naar wat ik zoal voor mijn dochter koop? Lees dan snel […]

 • Reply Shoppen voor kids – Mama's met thee 25 september 2016 at 06:06

  […] is al enige tijd geleden dat wij getagd werden door mamavan4.nl voor deze tag. Het origineel is van Shopaholiek. Dus vandaag gaan wij het hebben over kinderkleding. Komt goed uit, want bij de wisselingen van de […]

 • Reply Het Grote Tag overzicht; vragenlijstjes die je op je blog vrij kan overnemen - Bloggerslijst 12 december 2016 at 13:12

  […] Shoppen voor je kids – Angelique […]

 • Reply Mijn favoriete kinderkleding (shoppen voor kids tag) - Lotus Writings 13 april 2017 at 13:14

  […] Mama met een blog tagde me een tijdje terug voor de Shoppen voor Kids tag. Origineel is deze van Shopaholiek. Weten wat mijn favoriete kledingmerk is voor kinderen en waar ik mijn inspiratie vandaan haal voor […]

 • Reply Shoppen voor kids - Mamaliefde 30 augustus 2017 at 20:27

  […] van Shopaholiek heeft mij gevraagd om haar nieuwe tag in te vullen. Aangezien zij een blog heeft die zich met name […]

 • Reply Het complete tag overzicht: 91+ blogtags | Bloggen Baart Kunst 10 juni 2019 at 07:30

  […] Bedacht door Shopaholiek […]

 • Leave a Reply