GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK REVIEW! NINNI VI

4 april 2019

Ninni Vi is back!

En hoe! Was er eind vorig jaar nog sprake van het eventueel stoppen van het kleurrijke, sportieve merk, komt er nu toch een exclusieve high summer collectie! En wij laten jullie alvast 3 complete outfits zien!

We weten dat er veel echte Ninni Vi fans onder onze volgers zitten. Zelf ben ik er daar één van! Al jaren kijk ik uit naar de lanceerdatum van de nieuwe collectie om ’s ochtends in alle vroegte achter de pc klaar te zitten en de musthaves te shoppen. En hoe geweldig is het als het pakketje (of zeg maar gerust doos) de volgende dag op de stoep staat! Dochterlief is dan meestal iets minder blij want die mag al die sets gaan passen… herkenbaar?

Even leek het deze zomer aan ons voorbij te gaan totdat we in februari het nieuws kregen dat na een zware periode en flinke reorganisatie Ninni Vi ons toch ging verrassen met een kleine, compacte high summer collectie! Medio april komen deze Ninni Vi Originals in de webshop van Ninni Vi.

Maatinfo: Om jullie een goed beeld te geven van de maatvoering, mag Shopaholiek jullie 3 sets laten zien in deze review. Enkele jaren geleden viel Ninni Vi vrij klein en smal. De laatste collecties vielen al meer op maat en ook deze zomer kun je met een gerust hart je eigen maat aanschaffen. Bente met een smal postuur en 137 cm, draagt alle items (met uitzondering van het okergele rokje) in maat 122/128. Het gele rokje is maat 134/140. Dit rokje hoort overigens een beetje langer/voller te zijn. Natuurlijk is het nu nog vroeg in het seizoen dus van het groene shortje zou ik misschien voor de zomer een 134/140 overwegen. De tops zijn prima zoals ze nu zijn, ook lang genoeg in verband met de groeiruimte. Heeft je dochter een normaal tot voller postuur, kies dan voor 134/140 bij 137 cm.

Collectie: Na het zien van de eerste beelden was ik direct enthousiast! Het is mijn vertrouwde Ninni Vi stijl met een vernieuwde ‘touch’. Hier en daar zie ik wat Soft en Jolly invloed qua kleur en stijl. We zien o.a. kleurrijke shortjes van een zachte velourse stof met zomerse ruches. De ruches vormen overigens een rode draad door de collectie. Zo lekker girly, wij houden ervan! Verder is het weer lekker sportief! Natuurlijk valt dat bij ons rolschaatsend meisje erg in de smaak! Als snel gaat ze de woonkamer rond op de bijgeleverde rolschaatsen om ze even uit te proberen. Nog nooit had ze zoveel zin om een review te maken!

Ninni Vi kondigt het aan als een compacte collectie maar ik zie direct enorm veel combinatiemogelijkheden voor me met rokjes, tops, kniekousen, het vestje en de flared broek! We leggen de review items even uit op de grond. We wisselen net zo lang totdat we samen (in onze ogen) de 3 leukste combinaties hebben gemaakt om jullie te laten zien. Maar we weten nu al, in de zomer gaan we het lekker mixen en matchen zodat je telkens weer een andere outfit aan hebt. Want natuurlijk staat het zwart/grijze topje ook heel leuk op de groene short en past het witte shirt ook tof op het gele rokje..  Maar we moeten keuzes maken voor de shoot. Kijk je mee?

Shopinfo: De high Summer collectie is medio april te koop via de webshop van Ninni vi. Ga hiervoor t.z.t. naar www.ninnivi.nl. De exacte lanceerdatum is nog niet bekend. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte!

Shop hier de: sneakers – ketting 

Kom je me volgen op instagram? Klik dan hier.

 

Ninni Vi zomer 2019

 

Ninni Vi zomer 2019

 

Ninni Vi zomer 2019

De nieuwe Klick-it collectie is ook weer zo leuk!

 

Ninni Vi zomer 2019

 

Ninni Vi zomer 2019

 

Ninni Vi zomer 2019

 

Ninni Vi zomer 2019

 

Ninni Vi zomer 2019

Het leuke Ninni Vi heuptasje is ook te bestellen!

 

Ninni Vi zomer 2019

 

Ninni Vi zomer 2019

 

Ninni vi zomer 2019

 

Ninni vi zomer 2019

 

Ninni vi zomer 2019

 

Ninni vi zomer 2019

 

Ninni vi zomer 2019

Deze stoere sneakers zijn van het merk Braqeez!

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply