Barbara KIDS FASHION MUSTHAVE REVIEWS

Making summer memories in Indian Blue Jeans

12 april 2019
Summer memories

Voor onze jonge hipster girls, hebben wij een heel tof outfitje gespot van Indian Blue Jeans. Zonne heeft helemaal het vakantiegevoel te pakken. Kijk maar eens naar haar te gekke badpak die ze hieronder aanheeft. Kom we plonzen in het water!

Ja, we hebben zin in de meivakantie. Misschien ga je wel naar het verrukkelijke Zuiden en als je lekker thuis blijft of in Nederland op vakantie gaat dan hebben we toch, net als vorig jaar, heel mooi zonnig weer.  Daar gaan we in ieder geval voor! Zonne geeft jullie alvast dat vakantiegevoel met deze opvallende outfit.

Shirt

Dit koraalkleurige t-shirt met de opdruk “beach resort” is alleen voor stoere girls. Zonne wilde ‘m nog hipper dragen en dus moest er een knoop in( hoeft dus niet hè), maar zo zie je ook een glimp van haar badpak, dus dat komt mooi uit.

Broek

De cropped fit van deze stoere jeans in flowerprint geeft hem een coole touch. Zomers is dit zeker te noemen. De kleuren zijn fenomenaal en door de ritsers onderaan de pijpen krijg je een heel speels effect.

Badpak

Deze swimsuit in panterprint heeft de absolute wow-factor! De ruffles zijn girly en de snit is sportief! Ja, dit badpakje moet aan deze zomer en hoe tof staat het op deze broek.

Indian Blue Jeans

Staat voor memories maken, durf te leven. Met deze toffe collectie kun je zijn wie je bent! Kids with guts! De hele collectie is om van te smullen. Heb je al op hun site gekeken naar de gehele collectie? Ik zou het zeker even doen!

Shoppen

Barbara

summer memories
summer memories
summer memories
summer memories
summer memories
summer memoriessponsored-post

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply