GIRL REVIEWS

Benthe in dé rode winterjas van Indian Blue Jeans

10 oktober 2017
rode winterjas

DOOR WEER EN WIND

Met ons gezellige Shopaholiek bloggers team hebben wij een actieve groeps-whatsapp. Hierin gaat het – je zou het niet verwachten 😉 – vaak over kinderkleding. ‘Hebben jullie de nieuwste levering Nik & Nik al gezien?’ en ‘wat heb jij geshopt van Br@nd?’ zijn vragen die zeker voorbij gekomen zijn de laatste weken. En nu de winter langzaam nadert, was het natuurlijk de hoogste tijd om te bespreken welke winterjas het moest gaan worden voor onze kinderen. En dat het bij ons een rode winterjas zou gaan worden, daar was ik al vrij snel van overtuigd…

De rode winterjas van Indian Blue Jeans

Deze winter voert rood de boventoon in de collecties van diverse merken. Wat mij betreft geweldig, want ik hou van rood. Het staat zo lekker fris en zeker in de winter kunnen we een kleurtje wel gebruiken. Deze winterjas van Indian Blue Jeans trok al vrij vroeg in het seizoen mijn aandacht. Ik schafte hem niet direct aan, want ik wilde graag nog zien waar andere merken mee kwamen. Maar zoals dat vaak het geval is, bleef de jas door mijn hoofd spoken en vond ik geen andere die er aan kon tippen. Die jas moest en zou er dus komen.

Nu kun je als moeder wel bedenken dat een jas erg leuk, mooi en fashionable is, het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je kind hem graag aantrekt. Het is tenslotte een kledingstuk die dag in dag uit gedragen wordt. Blij verrast was ik dus toen ik het glunderende koppie van Benthe zag, toen ik haar de jas liet zien. Hij moest meteen aan en haar eerste woorden waren ‘ohh mama, hij is zo lekker zacht!’

De jas is uitgevoerd in een parkamodel en heeft windvangers bij de mouwen. De vaste capuchon is heerlijk gevoerd met een antracietkleurig nepbontje. Wat ons betreft is dit dé winterjas voor komend seizoen, laat die strenge winter maar komen! Uhh… over een week of wat dan he ;-).

Facts

  • Benthe draagt de jas in maat 122/128, zij is 119 cm lang.
  • Door de dubbele sluiting (rits en knopen) is je dochter beschermd tegen het oer-Hollandse winterweer.
  • Deze jas is helemaal gevoerd en daardoor heerlijk warm.
  • Onder de jas draagt Benthe een kleurrijke jurk en maillot van Ninni Vi.
  • Op mijn Instagram account @anouk_klaassen, zal deze rode winterjas natuurlijk nog veelvuldig voorbij komen en dan niet voor een wit scherm, maar real life door weer en wind ;-).

Je shopt de winterjas van Indian Blue Jeans onder andere bij The Kids Republic en Kixx-Online.

rode winterjas

rode winterjas

rode winterjas

rode winterjas

rode winterjas

rode winterjas

rode winterjas

sponsored-post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply