REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

SoMuch love for UNKK

2 november 2016

SOMUCH UNKK LOVE

Ik hou er van om in winkels rond te snuffelen, vooral natuurlijk in winkels vol met kinderkleding. Ook in Friesland, waar wij regelmatig een weekendje zijn, kan ik wat dat betreft mijn hart ophalen. In het altijd gezellige Heerenveen vind je SoMuch, een mooie shop waar onder andere de merken Chaos&Order, Little Miss Juliette, Le Big en UNKK (en nog veel meer!) worden verkocht.
Naast een stenen winkel heeft SoMuch ook een uitgebreide webshop: somuch.nl. Hier kun je vanuit je luie stoel je favoriete outfits mixen, matchen, bestellen en thuis laten bezorgen. Ideaal, zeker voor moeders die even snel tijdens hun werk of het middagslaapje van hun kind een shopje willen doen.

Ook mij is online shoppen natuurlijk niet vreemd, de postbezorger is bijna kind aan huis bij ons in de straat.
Het zachte teddyjurkje van UNKK stond al langer op mijn wishlist en ik vond hem bij somuch.nl. Ik ontdekte UNKK een seizoen of twee geleden en sindsdien hangt er elk seizoen wel een UNKK-item in de kast. Het is een heerlijk eigenzinnig merk met lekker veel kleur en opvallende details. Ik hou van het gedurfde vrolijke stijltje, zeker voor mijn jongste dochter Norah.

Het teddyjurkje is gemaakt van een knuffelzachte stof, waardoor het comfortabel en ook lekker warm zit. Alle boorden zijn afgewerkt in de driekleur blauw, aqua en roze. Het gaafst aan deze jurk is het detail op de achterkant, een neon-oranje rits, heerlijk eigenwijs en het maakt de jurk net even anders dan anders, ik hou er van!
De voetloze maillot die Norah draagt is eveneens van UNKK, het okergeel knalt eruit, maar door de roze en blauwe elementen matcht hij toch perfect en wordt het niet té hysterisch.

Norah’s laarsjes zijn van een oudere collectie Zecchino d’Oro.

Laat die winter maar komen, Norah is er klaar voor!

Maatinformatie
Norah is zo’n 91 cm lang en draagt de jurk in maat 92. Qua lengte is hij perfect. Wel zijn de mouwen wat aan de lange kant. De maillot is de kleinste UNKK-maat en valt mooi op maat.

Shoppen
Deze set en nog veel meer UNKK outfits shop je bij SoMuch.nl.

SoMuch is ook te volgen op Facebook, zij hebben een zeer actieve pagina met de nieuwste collecties, winacties en nog veel meer, het liken waard!

1

2

3

5

7

Sponsored post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sale bij SoMuch.nl | Shopaholiek 21 december 2016 at 09:03

    […] SoMuch love for UNKK […]

  • Leave a Reply