GIRL REVIEWS TEENS

Stunning Senna in Vingino

18 februari 2016

EEN MOOIE GRIJZE SKINNY JEANS EN SWEATER VAN VINGINO

Al jarenlang staat Vingino aan de top als coolste denim merk, voor zowel jongens als voor meiden. Al vanaf het moment dat Senna nog een heel klein meisje was droeg ze Vingino spijkerbroekjes. Ze zagen er altijd al net wat stoerder uit dan een andere jeans en de pasvorm was vaak mooier. Op driejarige leeftijd droeg ze een Vingino jumpsuit, het stond haar zo schattig en die wilde ze altijd aan.

Niet zo gek dus dat wij weer als een blok vallen voor de nieuwe zomercollectie van Vingino. De trui die Senna draagt heeft een mooie blauwe vintage kleur en de felle roze neon letters vallen daardoor extra op. Aan de voorkant valt de trui iets korter dan aan de achterkant. Op het eerste gezicht lijkt het een dikke sweater, maar hij is juist heel zacht en draagt licht. Ideaal om nu al aan te doen, als je die dikke winterkleding een beetje zat bent.

En dan deze skinny jeans. Vingino heeft zichzelf weer overtroffen. Het model van deze jeans heet Amore. Een toepasselijke naam, want wij houden van deze broek! De jeans past perfect rond haar billen en smalle benen en is dus echt skinny. De broek heeft een mooie lichte grijze wassing, een perfecte kleur waarmee je alles kan combineren. Voor nu combineren we de jeans met deze sweater, en in de zomer bijvoorbeeld met een fel shirt of dit mooie roze singlet. In de zomercollectie van Vingino zie je meerdere gave singlets en t-shirts in een prachtige turquoise kleur, dus dat wordt nog een moeilijke keuze. Op de voorkant van de jeans zitten ritsen net onder beide zakken, wat de broek ook weer stoer maakt. En op de achterkant staat het merk Vingino in glitter letters net onder de tailleband. Meiden houden nu eenmaal van glitters, dus ideaal voor die diva van mij!

Onder de jeans draagt ze haar favoriete roze schoenen van Dr. Martens.

 

Informatie:

Website en facebook: www.vingino.com en www.facebook.com/vingino

Shoppen: shop Vingino

Prijs: De skinny jeans kost € 59,95 en de prijs van de sweater is € 45,95

Pasvorm: Senna is 1.45 meter en draagt de broek in maat 11 en de sweater in maat 12. Ook al is ze niet heel groot voor haar leeftijd en smal van postuur, ze draagt nu een maatje groter dan gebruikelijk.

Draagcomfort: De sweater is van 100 % katoen en zit heel fijn. De broek zit goed, wel een beetje strak, maar gaat fijner zitten naarmate ze hem langer draagt.

 

De schoenen zijn van Dr. Martens.

De foto’s zijn gemaakt door Miranda Koevoets

 VinginoVinginoVinginoVinginoVinginoVinginoVingino

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply