BOY LOVETHELOOK Mandy SPOTLIGHTSHOP

We love MOLO!

15 december 2016

Julian in MOLO via Kindergoed.com

Nu ik alweer bijna een jaar blogs schrijf voor Shopaholiek, ben ik wel bekend met de meeste merken. Maar regelmatig word ik positief verrast. Dit keer kwam de verrassing door Molo. Het Deense kindermerk kende ik natuurlijk wel, maar buiten een stoer skater-shirt afgelopen zomer voor Julian had ik er nog niet eerder iets van gekocht. Door het ruime aanbod van Molo bij Kindergoed.com ging ik me wat meer in het merk verdiepen. Wellicht heb je onlangs in deze blog al wat meer gelezen over de webshop van Kindergoed en kon je Jolanda’s knappe dochter Bente hier bewonderen in een jurkje van Moodstreet.

Molo is gemaakt vanuit het oogpunt van kinderen. Ze moeten zich vrij kunnen bewegen en zich niet belemmerd voelen de wereld te verkennen. De kleding van Molo heeft een bijzondere uitstraling door de urban stijl en stoere prints. Het merk heeft echt een hele eigen stijl, dat van veraf te herkennen is. Naast het uiterlijk valt ook die typische Scandinavische kwaliteit me op. Er wordt gebruik gemaakt van stevige materialen, het is kleding dat tegen een stootje kan. Vooral de jongenskleding van Molo spreekt me aan, en het past ook echt bij het eigenwijze karaktertje van Julian.

Julian laat een sweater zien met een scala aan wilde dieren die als totempalen in de print zijn verwerkt. De sweater is van een dunne stof, wat fijn is, want hij heeft het makkelijk te warm. De boorden bij de hals en bij de mouwen zijn in een warme groene kleur. Deze sweater shop je nu voor een hele leuke sale prijs bij Kindergoed.com. De sweater combineren we met een Molo jeans in een diepe donkergroene kleur. De broek is voorzien van insteekzakjes en heeft een tunnelkoord bij de taille. Hierdoor en door de vaste omslag bij de broekspijpen heeft de jeans meer de uitstraling van een nette broek maar dan met het draagcomfort van een jeans. De jeans heeft een regular fit model en zit hem als gegoten. Onder deze outfit draagt Julian zijn nieuwe Nikes (model borough mid) in okergeel.

Maatinfo:

Julian draagt de broek en de sweater in maat 104 bij een lengte van 112 cm. De shirts van Molo vallen over het algemeen vrij groot, maar deze sweater valt goed op maat. De broek valt mooi qua pasvorm bij zijn smalle benen.

Shoppen:

De sweater en de jeans shop je nu met fikse korting bij Kindergoed.com. Hou ook de facebooksite in de gaten voor leuke aanbiedingen en nieuwe leveringen.

Molo sweaterMolo sweaterMolo jeansMolo jeansMolo sweaterMolo jeans

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply