GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

WAAAW HERFST/WINTER 2019

17 september 2019

Warm de herfst in met Waaaw!

We hebben er even op moeten wachten, maar het is het waard geweest! Wat een super levering! We hadden ook niet anders verwacht. Al jaren is WAAAW één van de populairste merken onder onze volgers. Zelf ben ik ook fan van het eerste uur. Ik leg je dadelijk uit waarom! Heb je trouwens gisteren de Sneak Review al gezien, met daarin 2 complete outfits en maatinfo? Die blog lees je hier nog even terug.

Deze mooie WAAAW collectie brengt weer wat kleur in de winter! Naast alle fijne basics, die het altijd goed doen, zien we twee prints: een okergeel/zwarte animal print en een fleurige bloemenprint! De prints zien we terug in jurkjes, leggings, rokjes en zelfs haarbanden om je outfit helemaal af te maken! De combinaties die je met deze prints kunt maken zijn eindeloos. Kies je voor een rustige ton-sur-ton kleur (zoals ik meestal) of voor een verrassende kleurencombinatie, het is altijd goed! Voor mij moet de kleur van de print altijd ergens terug komen, al is het maar in de drukker-accessoire! Die grote bloem vind ik overigens nog steeds meerwaarde hebben. Wat een unieke vinding is dat geweest! De outfit wordt er direct heel vrolijk en feestelijk van. Wat krijgen we daar vaak complimentjes over. Bovendien kun je zo lekker combineren; andere legging, andere bloem en je hebt weer een compleet nieuwe outfit. Ik hou er zo van!

De meeste WAAAW jurkjes zijn deze winter gemaakt van een fijne geborstelde joggstof die van binnen heerlijk zacht is! Maar we zien ook jurkjes van het trendy ribstofje (smalle rib) en zachte crushed velvet. De fijne longsleeves zijn verkrijgbaar in de beide prints en in de smalle ribstof. Ze zijn voorzien van drukkers! Net als de hoodies! Deze zijn lekker zacht en dik, speciaal voor de koude winterdagen. Draag ze comfortabel met een fijne joggpants met een bies in print op het been. Er zijn diverse leuke rokjes beschikbaar; een sportief print rokje wat iets uitloopt, een aaibaar teddy rokje en een wijd colorblock rokje. De laatste twee hebben een mooie gouden tailleband. De leggings zijn er in basiskleuren en in print. Deze zijn door de fake-gulp ook te dragen als joggpants.

Maat 170/176! Let op, op veler verzoek zijn er dit seizoen een aantal items verkrijgbaar tot en met maat 170/176. Het betreft hier de legging in zwart, tijger en grijs, de jurk basic in zwart en tijger, de shirts in zwart, tijger en geel, de rokjes in tijger en bloemenprint, de hoodies en de sweatpants. Ook de velvet party dress is in de grootste maat verkrijgbaar!

Hieronder laat ik je alvast een heel aantal foto’s zien zodat je al kunt nadenken over de combinaties voor jouw meisje, want alles is mogelijk.

WAAAW shop je vandaag vanaf 9.00 uur op www.waaaw.nl of ga naar de stenen winkel bij jou in de buurt.

Veel shopplezier!

Liefs,
Jolanda

 

Waaaw winter 2019

 

Waaaw winter 2019

 

Waaaw winter 2019

 

Waaaw winter 2019

De schouders zijn voorzien van een subtiel ribje.

 

Waaaw winter 2019

Waaaw winter 2019

Twinnen maar net even anders… hoe leuk!

 

Waaaw winter 2019

Hoe stoer is deze outfit voor de oudere meisjes?

 

Waaaw winter 2019

Door de fake-gulp is de legging ook als broek te dragen!

 

Waaaw winter 2019

 

Waaaw winter 2019

De haarband maakt het helemaal af!

 

Waaaw winter 2019

 

Waaaw winter 2019

Deze zijn toch top voor de feestdagen!

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply